Cristina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ας το πάρει το ποτάμι... Μάλλον δεν ήταν και τόσο εύκολο. Harvestman - Over Nine Waves
NoNuclearPower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ας το πάρει το ποτάμι...Μάλλον δεν ήταν και τόσο εύκολο. Harvestman - Over Nine Waves Δεν ξέρω το συγκρότημα, ούτε το κομμάτι. Ακουγόταν να έχει ενδιαφέρον πάντως.. Χάθηκε και ο Physics_Rulez (που'σαι ρε? έτσι τα βάζεις και την κάνεις για 3ήμερο?) Χριστινιώ βάλε κάτι να παίξουμε
Cristina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 http://briefcase.pathfinder.gr/download/565219 Στο πνεύμα των ημερών...
NoNuclearPower Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά δε συμμερίζεται πολύς κόσμος το κλίμα φαίνεται.. Kαμιά βοήθεια παίζει ;
Cristina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Να μην ξέρετε τον Γιωργάκη; Αποκλείεται... Δεν υπάρχει αποκριάτικο πάρτυ χωρίς τα τραγούδια του. Δεν υπάρχει παρέλαση στην Πάτρα, την Ξάνθη και όπου αλλού γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις, χωρίς να χορέψει ο κόσμος στα τραγούδια του και ειδικά τα παιδάκια. Γάλλος, αλλά έκανε καριέρα στην Ισπανία. Το τραγούδι είναι του 1975.
NoNuclearPower Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Sergio George, ξέρω γω... Aς πει κάποιος σχετικός με δισκογραφία καρναβαλιών ρε, τόσοι πάτε κάθε χρόνο. Ούτε Ξάνθη, ούτε Πάτρα έτυχε να πάω (ούτε και Λεμεσό που πέφτει πιο κοντα). Latin γενικά παίζει ο τύπος? (γιατί καήκαμε από χέρι, πλήρης σχετική άγνοια) ps: Χριστινιώ το emoticon που έβαλες δίπλα από το παιδάκια με δίπλωσε κάτω στα γέλια μιλάμε. Κορυφή!
Cristina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δεν περίμενα να σας δυσκολέψει τόσο βρε παιδί μου... Δεν χρειάζεται να πάτε σε καρναβαλοπαρελάσεις μωρέ... Και στην TV τα δείχνει.. Και στα νιάτα μου που έλιωνα στα clubs, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βάλουν τραγούδια του... Ας το πάρει ο ποτάμης... Georgie Dann - El Bimbo http://www.georgiedann.com/
NoNuclearPower Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δεν χρειάζεται να πάτε σε καρναβαλοπαρελάσεις μωρέ... συμπτωματικά φέτος θα πάω :twisted: (1η φορά) Ε ρε γέλιο που θα πέσει (στην πλάτη μας) (που'σαι ρε ookii, περιμένουμε λεπτομέρεις για το πρόγραμμα ακόμα Θα παίζει και χορός υποχρεωτικά; ) Χριστινιώ βάλε άλλο sample αν είναι
ookii Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Εδώ Λεμεσός Εδω Λεμεσός στο τρελο σας προσκαλούμε καρναβάλι....! Ε ρε γλέντια...! Ολά τα λεφτά ο NoNuclearPower καρναβαλιστής!! Θα μπεί κανένα sample να παίξουμε???????
NoNuclearPower Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 E βάλε εσύ ρε "μεγάλε" (μηδένα προ του τέλους.. Για καρναβαλιστής λέω)
NoNuclearPower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Άντε να βάλω ένα εγώ αφού κολλήσαμε Ένα από τα κορυφαιότερα κομμάτια πολύ γνωστού Hard Rock/Alternative-Stoner Metal συγκροτήματος από το Νew Jersey που δισκογραφεί από το '92, (το sample από δίσκο του 2001) και με sold-out εμφανίσεις στην Ελλάδα. Not difficult -i think-
we_will_rise Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Είναι to Silver Future από MONSTER MAGNET και το album λέγεται God Says No, πράγματι αρκετά εύκολο... Αν το βρήκα, βάζω εγώ? Πόσο πρέπει να διαρκεί το sample?? Πρώτη φορά συμμετέχω........
NoNuclearPower Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Σωστότατος! -σόρυ για την καθυστερημένη επιβεβαίωση- Ναι, βάζεις το επόμενο. Το sample είναι καλό να μη διαρκεί πάνω από 25 δευτερόλεπτα πχ.
we_will_rise Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εχμ.. ορίστε το κομμάτι ( http://wewillrise.files-upload.com/113100/a.mp3.html ) , πιστεύω ότι 8α το βρείτε πάρα πολύ εύκολα... δεν μου ερχόταν κάτι δυσκολότερο στο μυαλό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.