NoNuclearPower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Σωστόοος. Άμα θες ν'ακούσεις τη διασκευή συντονίσου εδώ, θα το παίξω σε λίγο. Ψάξε τον Ryan, αν και το Jacksonville είναι δισκάρα, δεν είναι αντιπροσωπευτικό της μουσικής που παίζει συνήθως. Προσωπικά αγαπημένοι δίσκοι από Αdams οι:"Gold" και "Rock n Roll"
vsls Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Τους εχω τους δισκους του ειδικα το Rock n Roll ειναι ισως ο καλυτερος του απλα δεν τον εχω "δουλεψει" οσο θα επρεπε
vsls Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αλλαγη υφους PS NoNuclearPower το .ogg δεν κατεβαινε με τπτ χτες...
NoNuclearPower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ελληνικό? PS NoNuclearPower το .ogg δεν κατεβαινε με τπτ χτες... Ωχ, 3ος που μου το λέει. Γιατί ρε γμτ? Χριστινάκι εσένα μια χαρά δεν έπαιζε?
Cristina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μια χαρά μου έπαιζε. Δεν κατεβάζουμε ένα streamable αρχείο. Το βάζουμε στον player μας. Όσο για το sample... Ανδρέας Ευαγγελόπουλος είναι. Από το νέο του CD...
NoNuclearPower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ευαγγελόπουλος?? Τίς εί ρε σεις? Γιααα δώστε καμιά πληροφορία και κατα ' δω μεριά γιατί μας ξέφυγε και ακούγεται ενδιαφέρον. ps: Για την εκπομπή τελικά πρέπει να έχεις το winamp, τώρα το είδα, ή το ακούς απ'τη σελίδα μέσω java
Cristina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 http://www.chihuahua.gr/en/en_cd.html
vsls Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Cris πολυ βαθυστοχαστα sites μας προτεινεις Δυστυχως για σενα (κ ευτυχως για μενα) δεν ειναι σωστο Για το stream το προσπαθησα κ να το ανοιξω με το player κ να το κατεβασω σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις δεν εγινε... Στο hint μας τωρα...ειναι οντως Ελληνικο η ερμηνευτρια κυκλοφορησε τον Δεκεμβριο τη καινουρια δουλεια της, αυτο το κομματι ειναι μερος ενος παλιοτερου πολυσυλλεκτικου δισκου που περιειχε συμμετοχες της με διαφορους διμιουργους.
Cristina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δεν πρότεινα κανένα site γλυκέ μου σπαστικούλη... Με ρώτησαν και απάντησα... Φανατικέ οπαδε του Ευαγγελόπουλου, μην κρύβεσαι...
vsls Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Το οτι απαντας με τρομαζει! Καλα ποιο κομματι του μοιαζει με το δικο μου?
Cristina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Βρε κανένα δε μοιάζει! Να σε πειράξω ήθελα... Μα πώς ψαρώνεις έτσι; Η Χάρις Αλεξίου είναι στο sample σου;
vsls Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Τοσα εχω ακουσει στην ελληνικη ""μουσικη"" το να ακουγα κ το δικο μου σε διασκευη δε θα μου κανε εκπληξη. Δεν ειναι η Χαρουλα το κομματι ειναι ντουετο οι 2 ερμηνευτες απο Μακεδονια ο δημιουργος απο Κρητη
NoNuclearPower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 φαίνεται πως με τα δικά μας δεν τα πάμε και τόσο καλά... κι άλλα hints. ps: cristina το link για τι πράγμα μιλά, σοβαρά τώρα δεν το έπιασα
vsls Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ας παμε ακομα ενα... ο εταιρος ερμηνευτης ειχε συνδεθει προσωπικα αλλα κ πολλες φορες επαγγελματικα με την αδερφη της ερμηνευτριας η οποια ειναι επισης τραγουδιστρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.