Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστόοος.

Άμα θες ν'ακούσεις τη διασκευή συντονίσου εδώ, θα το παίξω σε λίγο.

Ψάξε τον Ryan, αν και το Jacksonville είναι δισκάρα, δεν είναι αντιπροσωπευτικό της μουσικής που παίζει συνήθως.

Προσωπικά αγαπημένοι δίσκοι από Αdams οι:"Gold" και "Rock n Roll"

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τους εχω τους δισκους του ειδικα το Rock n Roll ειναι ισως ο καλυτερος του απλα δεν τον εχω "δουλεψει" οσο θα επρεπε

Δημοσ.

Μια χαρά μου έπαιζε. blink.gif

Δεν κατεβάζουμε ένα streamable αρχείο. Το βάζουμε στον player μας. blink.gif

Όσο για το sample... Ανδρέας Ευαγγελόπουλος είναι. Από το νέο του CD... LMAO.gif

Δημοσ.

Ευαγγελόπουλος??

Τίς εί ρε σεις?

Γιααα δώστε καμιά πληροφορία και κατα ' δω μεριά γιατί μας ξέφυγε και ακούγεται ενδιαφέρον.

ps: Για την εκπομπή τελικά πρέπει να έχεις το winamp, τώρα το είδα, ή το ακούς απ'τη σελίδα μέσω java

Δημοσ.

Cris πολυ βαθυστοχαστα sites μας προτεινεις

Δυστυχως για σενα (κ ευτυχως για μενα) δεν ειναι σωστο :P

Για το stream το προσπαθησα κ να το ανοιξω με το player κ να το κατεβασω σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις δεν εγινε...

Στο hint μας τωρα...ειναι οντως Ελληνικο η ερμηνευτρια κυκλοφορησε τον Δεκεμβριο τη καινουρια δουλεια της, αυτο το κομματι ειναι μερος ενος παλιοτερου πολυσυλλεκτικου δισκου που περιειχε συμμετοχες της με διαφορους διμιουργους.

Δημοσ.

Δεν πρότεινα κανένα site γλυκέ μου σπαστικούλη... giggle.gif

Με ρώτησαν και απάντησα... tongue.gif

Φανατικέ οπαδε του Ευαγγελόπουλου, μην κρύβεσαι... LMAO.gif

Δημοσ.

Βρε κανένα δε μοιάζει! Να σε πειράξω ήθελα... tongue.gif

Μα πώς ψαρώνεις έτσι; tongue.gif

Η Χάρις Αλεξίου είναι στο sample σου; blink.gif

Δημοσ.

Τοσα εχω ακουσει στην ελληνικη ""μουσικη"" το να ακουγα κ το δικο μου σε διασκευη δε θα μου κανε εκπληξη.

Δεν ειναι η Χαρουλα το κομματι ειναι ντουετο οι 2 ερμηνευτες απο Μακεδονια ο δημιουργος απο Κρητη

Δημοσ.

Ας παμε ακομα ενα... ο εταιρος ερμηνευτης ειχε συνδεθει προσωπικα αλλα κ πολλες φορες επαγγελματικα με την αδερφη της ερμηνευτριας η οποια ειναι επισης τραγουδιστρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...