Akujin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 κακώς αγαπητέ. επανάληψη! (αν και τώρα που θυμάμαι τα σχόλια σου πέρι samsung, εξηγούνται πολλά)
vsls Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Στη ταινια αγαπητε μου εχω βαλει υψηλοτατη βαθμολογια κ την θεωρω εξαιρετικη. Να μην πιασω τον παραλληλισμο με αρχαιες τραγωδιες κλπ κλπ για να δειξω ποσο μου αρεσε... Ομως απλα 1-2 καλες ταινιες δε φτανουν να καταταξεις εναν σκηνοθετη στους αγαπημενους σου θελει κ αλλα πραγματα να σου δωσει. Αλλωστε ξερεις τα γουστα μου, οταν μιλαω για ανατολη μεχρι Μεση Ανατολη φτανω (Ειμαστε λιγο εκτος... προσεχε μη μας δωσει κανα ban η Cris!)
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 για oldboy μιλάμε (παραχωρώ την σειρά μου στον Μπιλ) Εύγε! κακώς αγαπητέ. επανάληψη!(αν και τώρα που θυμάμαι τα σχόλια σου πέρι samsung, εξηγούνται πολλά) Επανάληψη δεν λες τίποτα... Όχι μόνο στην ταινία, αλλά και στο soundtrack. Ο Yeong Wook Jo έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Στη ταινια αγαπητε μου εχω βαλει υψηλοτατη βαθμολογια κ την θεωρω εξαιρετικη. Να μην πιασω τον παραλληλισμο με αρχαιες τραγωδιες κλπ κλπ για να δειξω ποσο μου αρεσε...Ομως απλα 1-2 καλες ταινιες δε φτανουν να καταταξεις εναν σκηνοθετη στους αγαπημενους σου θελει κ αλλα πραγματα να σου δωσει. Αλλωστε ξερεις τα γουστα μου, οταν μιλαω για ανατολη μεχρι Μεση Ανατολη φτανω (Ειμαστε λιγο εκτος... προσεχε μη μας δωσει κανα ban η Cris!) Έχε χάρη που σου έχω αδυναμία και μιλάτε για το OldBoy... Το sample Springsteen είναι ή ο Μητροπάνος άλλαξε στυλάκι και δεν το πήρα χαμπάρι; Καμιά βοήθεια;
vsls Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Βοηθειες... 1. ΔΕΝ ειναι Springsteen 2. O Μητσος ΔΕΝ αλλαξε στυλ 3. Ηταν μεσα στα 500 greatest albums of all time του Rolling Stone 4. H deluxe εκδοση του κυκλοφορησε αυτον τον Οκτωβριο 5. Καινουριο album κυκλοφορει σε 9 μερες...
Cristina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Παίζουμε, αλλά μάλλον δεν μας βοήθησαν πολύ τα hints σου... Πες μας κι άλλο...
vsls Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Η δισκογραφικη της εχει ιδιο ονομα με ταινια του Lynch (το εκανα πολυυυυ ευκολο τωρα)
NoNuclearPower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Γυναίκα τραγουδά; Ποιά δισκογραφική; Δουλειά ή εταιρία;
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Γυναικα τραγουδαει πολυ μεγαλο ονομα στο χωρο Η δισκογραφικη της εταιρια (στην οποια ειναι επισης ενα μεγιστο ονομα) εχει ονομα ταινιας του Lynch.
NoNuclearPower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Η μουσική του sample και το όνομα της εταιρίας παραπέμπουν στην Lucinda Williams (label "Lost Highway"). Δεν ξέρω πολλά κομμάτια και το ζητούμενο -ΑΝ είναι δικό της- δεν το ξανάκουσα.
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Σωστα NoNuclearPower ειναι Lucinda Williams κ το album της του 1998 Car Wheels On A Gravel Road, το καλυτερο της ως τωρα κ ενα απο τα κορυφαια της Contemporary Folk το κομματι Right in Time
ookii Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Geia sas filarakia. Protoemfanizomai sto forum. Oraio paihnidaki vlepo. Vre NoNuclearPower pou hathikes pali? Mia zoi ta idia!!!!!
NoNuclearPower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Σωστα NoNuclearPower ειναι Lucinda Williams κ το album της του 1998 Car Wheels On A Gravel Road, το καλυτερο της ως τωρα κ ενα απο τα κορυφαια της Contemporary Folk το κομματι Right in Time Άν έλεγες το άλμπουμ, θα βρίσκαμε και το τραγούδι. Το δίσκο "World without tears" τον είχα ακούσει πάντως. Geia sas filarakia. Protoemfanizomai sto forum. Oraio paihnidaki vlepo. Vre NoNuclearPower pou hathikes pali? Mia zoi ta idia!!!!! Ποιός? Αα... "..Χωρίς βαρύτητα αρχίτεκτονικη..." Παντού παρακολουθείς εσύ ρε καθίκι? Πάμε για το επόμενο
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Το κοματι το ξερω κ το εχω ακουσει 1000δες φορες Τον τιτλο του δε ξερω Οποτε θα βρεθει γρηγορα
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Tim Booth and Angelo Badalmenti - Dance of the Bad Angels?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.