Cristina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Πρόκειται για ένα τραγούδι από το τελευταίο εξαιρετικό album αυτού του Νορβηγικού metal συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 2006. Θεωρούνται progressive metal, αλλά έχουν και κάτι Gothic στοιχεία, ίσως και λίγο doom, στο σύνολο των δουλειών τους. Αν και δημιουργήθηκαν το 1990, το 1ο τους album βγήκε το 2000. Το τελευταίο τους album είναι από την αρχή ως το τέλος ακουστικό και δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτί που να μην το έχει ακούσει...
NoNuclearPower Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Millenium X ή Tristania ? αλλά δεν κολλά το 1ο αλμπουμ το 2000.. δεν ξέρω άλλα ονόματα.. edit: Άκυρον. Το τελευταίο τους album είναι από την αρχή ως το τέλος ακουστικό και δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτί που να μην το έχει ακούσει... Παραπέμπει σε "Acoustic Verses" από Green Carnation... Ρε είναι όντως Νορβηγοί τελικά.... χμμ... Τον δίσκο τον άκουσα, αλλά δεν τον έχω για να τσεκάρω, πιθανόν να είναι αυτός. Το "Alone" μήπως..?
NoNuclearPower Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά, που πήγαν τα posts? ποιο είναι το τελευταίο κομμάτι?
Mixalakis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Φτού και απο την αρχή... This is the last sample....
shawn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Φτού και απο την αρχή... This is the last sample.... Depeche Mode - Shake the disease (Live in Athens) Φοβερή εκτέλεση Ας συνεχίσει κάποιος άλλος
Mixalakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ναι φίλε μου αυτό είναι!!! Επιτέλους και με έβγαλες και απο τη δύσκολη θέση... Τόοοοσο δύσκολο ήταν ποιά ρε γμτ... Δηλ. αν δε ξέρουμε τα βασικά τι κάνουμε... Δε λέω καλές όλες οι ψαγμενιές που ακούνε μερικοί αλλά εδώ μιλάμε για κομμάτια θρυλικά... Μετά και απο αυτό πραγματικά είμαι σε μεγάλο δίλημμα το αν θα πρέπει να ξαναβάλω sample... Τς τσ τσ... :p
Shadowthief Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μετά και απο αυτό πραγματικά είμαι σε μεγάλο δίλημμα το αν θα πρέπει να ξαναβάλω sample... Τς τσ τσ... :p Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι και πολύ φίλτατε Μιχαλάκη... :p
Mixalakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Το δικό μας παιδί... Vangelis - Ask The Mountains Άς βάλει όποιος θέλει...
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 http://download.yousendit.com/A1E088A538E80E3B
Mixalakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Hm...Ενδιαφέρον. Αυτό το πειραματικό post-rock έχω αρχίσει και το γουστάρω πολύ.. Mogwai? Godspeed You Black Emperor!?
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Να δώσω hint δηλαδή; κι όλας; Θα το βρείτε σύντομα, γιατί για τους λάτρεις του είδους είναι αρκετά γνωστό...
Shadowthief Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Explosions In The Sky - Greet Death ;
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Είδατε που είπα οτι θα το βρείτε; Next!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.