Cristina Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ας πάμε και σε κάτι πολύ δύσκολο... http://briefcase.pathfinder.gr/download/560188
Akujin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 i can't stop you Cris, it's peppers alright
Akujin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 paidia as valei kapoios allos giati eimai sto laptop kai prepei na kanw papades gia na valw sample twra sorry!!! (tried+failed)
Mixalakis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καταρχήν Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά σε όλους... Υγεία σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε...και φυσικά αγάπη στις καρδιές σας... Θυμίζει Echo & the Bunnymen.. ΕDIT Ρε μεγάλε, καλά με έστειλες μιλάμε. !!!!!!!!! U2 PE????????? Με U2 μεγάλωσα, τους άκουγα από 6 χρονών, μεγάλη βίδα μιλάμε. Το "Under a Blood Red Sky" μαζί με το "Rattle and Hum" είναι οι μόνοι 2 δίσκοι που δεν έχω (δεν αγοράζω live δίσκους). Αν υπάρχει ένα κ μόνο όνομα που μπορώ να πω ότι από παιδί μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να απομυθοποιήσω ακόμα, αυτοί είναι. Άκουσα το sample, είδα και το hint κ λέω παραπέμπει σε U2 με την 1η, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση γιατί θα το ήξερα, και το προσπέρασα. Όταν ξανάνοιξα το topic και διάβασα καλύτερα για Live το '83...."έχει γούστο". Λέω μα το Θεό να μην είναι U2 γιατί θα πρέπει να βρω τρόπους αυτοτιμωρίας μετά. Άκουσα αποσπάσματα από τα κομμάτια του "Under a Blood Red Sky" που δεν είχα, και δυστυχώς.... την έπαθα. Είναι το"Party Girl" και είναι και πολύ καλό κομμάτι κιόλας... Μέχρι πριν μισή ώρα τον έκοβα πως δεν υπήρχε πιθανότητα να μην αναγνώριζα κομμάτι των U2... (ρε μιλάμε τι ακυκλοφόρητα, τι 12'', τι singles και b-sides.. γάμησε τα). Ας βάλει όποιος θέλει για μετά, έπεσα σε κατάθλιψη... Λόγω τεχνικών δυσκολιών τις τελευταίες 4 μέρες δεν είχα τη δυνατότητα να απαντήσω άμεσα... Με συγχωρείς αγαπητέ που σε στεναχώρησα τόσο... Σκοπός μου ήταν μια εύκολη ερώτηση δώρο προς τους φίλους του insomnia για τις γιορτές και όχι μια ερώτηση τροχοπέδη για να σας σπάσω τα νεύρα και να σας βάλω σε διαδικασία αυτοτιμωρίας μετά την αποκάλυψη.... Οι τεχνικές δυσκολίες θα με κρατήσουν άλλες 2 μέρες μακριά σας οπότε καλή συνέχεια τα λέμε πρώτα ο Θεός Πέμπτη με νέα samples εξίσου εύκολα...
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ας βάλω εγώ μια που δεν βάζει κανένας. Εδώ...
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Πολύ εύκολο ρε Sellers. Georgia on my mind εκτός κι αν δεν είναι η εκτέλεση με τον Ray Charles..
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Αν έχει κάποιος άλλος κάτι εύκαιρο ας βάλει. Την κάνω για δουλειά
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ας βάλω εγώ στη θέση του Nonuc... http://briefcase.pathfinder.gr/download/560647
NoNuclearPower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Cristina δώσε hintάκι. κάτι πάει να θυμίσει...
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μεγάλο hard rock συγκρότημα από τη Γερμανία σε μια από τις τελευταίες του δουλειές.
NoNuclearPower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 2-3 ονόματα έρχονται στο νου...αλλά αποκλείονται λόγω του ήχου. Next hint?
Shadowthief Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Ας βάλω εγώ στη θέση του Nonuc... http://briefcase.pathfinder.gr/download/560647 Scorpions - Maybe I Maybe You Τι τέλειο τραγούδι...
Cristina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 αυτό είναι αλέξη μου... καλή χρονιά και σε σένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.