Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα απο τα ποιό επιτυχημένα άγνωστα κομμάτια αυτού του τεράστιου συγκροτήματος...

1983 απο ένα live άλμπουμ τους, μια δεκαετία η οποία τους κατέστησε ως ένα απο τα σπουδαιότερα γκρούπ στην ιστορία της μουσικής...

Δημοσ.

Θυμίζει Echo & the Bunnymen..

ΕDIT

Ρε μεγάλε, καλά με έστειλες μιλάμε. !!!!!!!!!

U2 PE?????????

Με U2 μεγάλωσα, τους άκουγα από 6 χρονών, μεγάλη βίδα μιλάμε. Το "Under a Blood Red Sky" μαζί με το "Rattle and Hum" είναι οι μόνοι 2 δίσκοι που δεν έχω (δεν αγοράζω live δίσκους). Αν υπάρχει ένα κ μόνο όνομα που μπορώ να πω ότι από παιδί μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να απομυθοποιήσω ακόμα, αυτοί είναι.

Άκουσα το sample, είδα και το hint κ λέω παραπέμπει σε U2 με την 1η, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση γιατί θα το ήξερα, και το προσπέρασα. Όταν ξανάνοιξα το topic και διάβασα καλύτερα για Live το '83...."έχει γούστο". Λέω μα το Θεό να μην είναι U2 γιατί θα πρέπει να βρω τρόπους αυτοτιμωρίας μετά. Άκουσα αποσπάσματα από τα κομμάτια του "Under a Blood Red Sky" που δεν είχα, και δυστυχώς.... την έπαθα. Είναι το"Party Girl" και είναι και πολύ καλό κομμάτι κιόλας...

Μέχρι πριν μισή ώρα τον έκοβα πως δεν υπήρχε πιθανότητα να μην αναγνώριζα κομμάτι των U2... (ρε μιλάμε τι ακυκλοφόρητα, τι 12'', τι singles και b-sides.. γάμησε τα).

Ας βάλει όποιος θέλει για μετά, έπεσα σε κατάθλιψη...

Δημοσ.
U2 ε?

Τέλος πάντων... Γούστα είναι αυτά.

Εδώ είναι το καινούργιο.

Είναι αρκετά μεγάλο το sample. Δύσκολο. Αν χρειαστεί θα δώσω hint.

Ρε συ αυτό είναι πολύ μικρό.Πιο μεγάλο έπρεπε να το κάνεις. 7mb για ένα sample είναι πολύ λίγα. :lol::lol::lol: Το mp3 format το έχεις υπ'όψη σου; Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. :twisted:

Δημοσ.
Ρε συ αυτό είναι πολύ μικρό.Πιο μεγάλο έπρεπε να το κάνεις. 7mb για ένα sample είναι πολύ λίγα. :lol::lol::lol: Το mp3 format το έχεις υπ'όψη σου; Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. :twisted:

ΝΑι μου βγήκε ''λίγο μεγάλο''...

Δεν ξέρω τι είναι mp3 format...

Δημοσ.
τίποτα από sigur ros?

Όχι...

Επειδή είναι μεγάλο και δεν έχω χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ για να του κατεβάσω το μέγεθος, αν δεν θέλετε να το κατεβάσετε ή να... οτιδήποτε, ας βάλει όποιος θέλει.

Αν πάλι θέλετε τότε να σας πω ότι το γκρουπ δημιουργήθηκε το 1994 απο 3 μέλη και στην συνέχεια τα μέλη συνεχώς άλλαζαν με αποτέλεσμα να έχουν μέχρι και 9 ή μέχρι και 15. Επίσης τα κομμάτια τους είναι όλα τεράστια. Το συγκεκριμένο κρατάει περίπιου 21 λεπτά και είναι το 1 απο τα 4 του ΔΙΠΛΟΥ! cd. (και συγκεκριμένα το ομότιλο).

Δημοσ.

Standard είναι GY!BE...

Για το κομμάτι πρέπει να το ψάξω λίγο... blink.gif

Ελπίζω μόνο να είναι από την αρχή του κομματιού... tongue.gif

Edit:

Ρε γμτ... Ένα διπλό τους έχω, το «Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven», αλλά το ομότιτλο («Antennas to Heaven») δεν είναι 21', αλλά 18'...

Πού πήγαν τα άλλα 3'; tongue.gif

Δημοσ.
Standard είναι GY!BE...

Για το κομμάτι πρέπει να το ψάξω λίγο... blink.gif

Ελπίζω μόνο να είναι από την αρχή του κομματιού... tongue.gif

Edit:

Ρε γμτ... Ένα διπλό τους έχω, το «Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven», αλλά το ομότιτλο («Antennas to Heaven») δεν είναι 21', αλλά 18'...

Πού πήγαν τα άλλα 3'; tongue.gif

Damn it!! Το βρήκες.

Κοίταξε η βαρεμάρα του ανθρώπου δεν έχει όρια μερικές φορές. Εγώ είμαι στην καρέκλα μου ενώ τα cd περίπου 1 μέτρο μακριά μου. Ε τώρα να σηκώνομαι να κοιτάω μέγεθος τραγουδιού. Για αυτό έβαλα ένα περίπου και την έσωσα την κατάσταση... Σειρά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...