Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πες το ρε Sellers.

Tom Waits, το "Invitation to the blues" διασκεύασε ο Δεληβοριάς(τίτλος "Χάλια"). Το κομμάτι του sample το ξέρεις να πάμε παρακάτω;

Είναι από την πρότελευταία του δουλειά ("Real gone" 2004).

Δε μείναν άλλα hints.

Δημοσ.

Μ'έκανες να κάθομαι και να ψάχνω αλλά χαλάλι. Το ''Hoist that rag'' είναι. Μήπως μπορείς να μου πεις τον τρόπο τον οποίο ανέβασες το sample στο συγκεκριμένο site γιατί δεν ξέρω πως να βάλω?

Δημοσ.
Δοκίμασε το http://www.sendspace.com που είναι απλό και άμεσο, χωρίς να χρειάζεται εγγραφή. blink.gif

Όντως πολύ πιο απλό. Σε ευχαριστώ. Και μήπως μπορείς να μου πεις με ποιο προγραματάκι ''κόβεις'' τα τραγούδια? Είχα κάνει ένα search παλιά στο insomnia και είχα βρει ένα καλό αλλά δεν θυμάμαι τι είχα βάλει στο search και τώρα δεν μπορώ να το βρω.

Δημοσ.
Όντως πολύ πιο απλό. Σε ευχαριστώ. Και μήπως μπορείς να μου πεις με ποιο προγραματάκι ''κόβεις'' τα τραγούδια? Είχα κάνει ένα search παλιά στο insomnia και είχα βρει ένα καλό αλλά δεν θυμάμαι τι είχα βάλει στο search και τώρα δεν μπορώ να το βρω.

Εγώ χρησιμοποιώ το Audition, αλλά θα σου πρότεινα το WavePad που είναι πολύ μικρό και με πάρα πολλές δυνατότητες.

Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του για το κόψιμο των samples, αλλά και ρίχνει το bitrate ώστε να βγαίνει πιο μικρό το αρχείο.

Δηλαδή ό,τι πρέπει για το παιχνίδι. blink.gif

Δημοσ.

Maral Salmassi – Love Forever

Περίεργο κομμάτι. Aλλά εξελίσσεται πολύ καλύτερο μετά το εισαγωγικό μέρος. Η φωνή της τύπισσας ακούγεται σαν να τραγουδά μετά το χτύπημα ενδοφλέβιας, αλλά είναι γαμάτη!

(Ρε Μιχαλιώ τι κορυφαία λιστάρα ήταν αυτή που πόσταρες στο topic με τα best of 2006 ; Το "Les Djinns", αμαρτία αλλά δεν το ήξερα. 'Επαθα πλάκα μιλάμε. Κομμάταρος!!! Το'χω και παίζει στο repeat!)

Δημοσ.

Ναι!!

Αυτό είναι...Όντως ιδιόμορφο κομμάτι...Άλλα έχει κάτι που σε φτιάχνει...

Όσο αφορά τη λιστά για το 2006 χαίρομαι που σε ενθουσίασε...

Ήταν κάποιες πολύ προσωπικές επιλογές απο ένα ταπεινό μουσικόφιλο...:)

Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα...!!!

Συνεχίζεις...

Δημοσ.

Χρόνους πολλούς και καλούς σε όλους τους φίλους του φόρουμ.

Πάμε παρακάτω

Το πιο ιδιόμορφο κομμάτι -ενορχηστωτικά- από το συγκεκριμμένο όνομα.

Καλά Χριστούγενα και ευχές για υγεία, αγάπη, δημιουργία, θετικότητα και γερά μυαλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...