ekkli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 o winamp μου παιζει απο mpc μεχρι asf. δεν ειχα ποτε προμπ με κωδικοποιησεις, ειδικα σε ευκολα αρχεια, οπως τα wma κ το αρχειο που κατεβασα εγω ονομαζεταται qwe.mp3 αλλα αν οι υπολοιποι το ακουτε κανονικα, θα περιμενω επομενο γυρο για να παιξω
Fantasy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 είναι wma, γιατί είχα κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσα να το κάνω mp3. για αυτούς που ακούνε αυτό το είδος είναι πολυ γνωστό...
ekkli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 φτιαξτο αν ειναι, δε λεει να το κατεβαζεις mp3 κ να χρειαζεται μετονομασια. επι του παιχνιδιου, σπανουδακης δεν ειναι? ή καποιο παρομοιο ορχηστρικο κ πολυχρησιμοποιημενο σε παρουσιασεις ελληνικων τοπιων απο τον εοτ. οι 3 πρωτες νοτες που παιζει το πιανο επαναλαμβανονται κ αργοτερα αλλα με πολλα οργανα
Cristina Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Alan Parsons Project - A Dream Within A Dream Από τα πιο αγαπημένα μου albums ever... Τρελλό λιώσιμο... Όμως... Πιο μικρά σε kb samples βρε παιδιά... Σχεδόν 1mb... 224kbps... Είναι υπερβολικο...
Child_In_Time Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 'Μαγικό' άλμπουμ.. Τελικά παρα-ήταν εύκολο. Όσο για το sample, δυστυχώς δεν είχα σχετικό πρόγραμμα και για να μην καθυστερήσω το παιχνίδι κατέβασα ότι βρήκα (ένα απλό Mp3 splitter) το οποίο δεν είχε επιλογές για μείωση της ποιότητας/μεγέθους.
Cristina Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 OK then... Μαγικό δεν λες τίποτα... Πάντως, έχω την εντύπωση πως δεν ήταν και πολύ εύκολο... Νομίζω πως δεν είναι από τα πολύ διαδεδομένα albums τους... Ας πάμε παρακάτω με ένα τέλειο τραγουδάκι που με κυνηγάει 2 μέρες τώρα... Aaaah...
Cristina Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Ε, αφού δεν έσπασες το ρεκόρ σου να απαντήσεις μέσα στο ίδιο λεπτό, δεν μετράει...
Shadowthief Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Καλά, δεν βάζω sample τότε. Ας συνεχίσει όποιος θέλει (που είναι και της μόδας). Πλάκα κάνω... Πάω να μαγειρέψω το sample.
Cristina Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Αυτό σου έλειπε να μην κάνεις και πλάκα! Για να δούμε τί καλό θα μας κάνεις για σήμερα... Θα περιμέεεεεεεεεεενωωω... λαλαα λαλαλα λλααααλαλαλαλαα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.