Godfath3r Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ωραίο το εισαγωγικό ρίφ, αλλά δεν μου θυμίζει τίποτα...!!!
hugelacky Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 χμμμ... let's see... Μεγάλη hardcore/metalcore μπάντα από την Αγγλία, με απίστευτο drummer (πολλοί τους θεωρούν metal λόγω του τεχνικού & σύνθετου στυλ παιξίματος των drumms-δίκαση κτλ), έχουν βγάλει 3 δίσκους, και το sample είναι από το πιο γνωστό κομμάτι τους το οποίο αναφέρεται σε "όργανο της τάξης"... ps. το "έδωσα" κανονικά τώρα...
Shadowthief Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δεν μας το "δίνεις" λίγο ακόμα μήπως το βρούμε και προχωρήσουμε;
hugelacky Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Kααααλά τότε... Stampin Ground - Officer Down ps. μα να μην έχετε ακούσει αυτό το κομμάτι... και δεν το έβαλα για δύσκολο
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Πειράζει που δεν ξέρουμε ούτε το πασίγνωστο αυτό συγκρότημα; Έχουμε ξεσκιστεί να ψάχνουμε τόσες ώρες...
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Για να πάμε παρακάτω με ένα «πασίγνωστο» συγκρότημα... Οποιαδήποτε ομοιότις με άλλο τραγούδι/συγκρότημα είναι απλή «σύμπτωσις»...
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Hiiiiiiiint! Σουηδικό doom metal group που δημιουργήθηκε το 1992. Δύο μέλη των Katatonia πέρασαν και από εκεί. Ίσως γι αυτό και το sample να θυμίζει εκπληκτικά το απίστευτο «Gateways of Bereavement»... Ένα πρώην μέλος των Katatonia συμμετέχει και στο τελευταίο τους album (2006). Ο ήχος τους είναι συγκρίσιμος με Paradise Lost και Katatonia (τί παράξενο, ε; ). Και τώρα που το σκέφτομαι... Σα να μοιάζουν και με Eternal... Hmmm... Όλες τους οι παραγωγές ήταν αυτοχρηματοδοτούμενες. Για την τελευταία μόνο δεν γνωρίζω... (άμα την βρείτε σε κανένα e-shop, σφυρίχτε...) Πωπω... Μου αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Shadowthief Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Πωπω πολύ μας δυσκολεύεις Hint hint
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Επειδή μάλλον θα είναι δύσκολο να βρείτε το τραγούδι, θα δώσω λίγα ακόμα στοιχεία και αν βρείτε έστω και το group, θα το πάρω ως σωστή απάντηση... Έχουν βγάλει 2 albums, 2 promos και μερικά ακόμα που είναι... EPs; Mini-CDs; Κάτι... σαν αυτό... Το τραγούδι του sample είναι του 1999 και δεν βρίσκεται σε κανένα albums τους, αλλά σε ένα από αυτά τα CDs τους (βάσει του official site τους). Ελπίζω μετά από όλ' αυτά να είναι πιο εύκολο... Edit: Αλέξη, στο τσακ με πρόλαβες...
Shadowthief Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Αααααααχ επιτέλους!!! In Grey - Like this Πωπω αυτό ήταν sample Χριστίνα, δίνεις τέλεια hints
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Ο Γιώργος θα σε μισήσει που δεν πρόλαβε να το βρει... Συγγνώμη αν σας παίδεψα... Σας εξάσκησα στο googling όμως... Δεν μπορείτε να πείτε... Ευχαριστώ πολύ... :red:
Shadowthief Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Sampleeeeeee Από Amorphis το House Of Sleep είναι
Geokon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια αν πω απο ποιον ειναι κερδιζω σωστα??? Αλλα αν ειμαι απλως παρατηρητικος παλι μετραει??? ;-)
Shadowthief Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι, δεν μετράει
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ που δεν είμαι παρατηρητική, να το πω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.