kleidokratwr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Mικρό το sample...2 secs μόνο? Disturbed δεν είναι?Απο το Queen of the damned' date=' το Forsaken... (Δεν το βρήκα απο τα hint!)[/quote'] ναι ειναι Disturbed και KoRn - Forsaken. To sample ήταν 26secs.
Godfath3r Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 ναι ειναι Disturbed και KoRn - Forsaken. To sample ήταν 26secs. Mάλλον κάτι λάθος έγινε...Ίσως επειδή δεν το κατέβασα το sample και πάτησα κατευθείαν open, να έγινε καμμιά μαλακία... Anyway, εγώ 2 secs άκουσα αλλά ήταν αρκετά...Go on guys!!!
robas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 COVENANT "Bizarre Cosmic Industries" Αυτό είναι. Συνεχίζεις
funkyshit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ok sta proxeira giati den exw katholou xrono... http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=21767
Cristina Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ok sta proxeira giati den exw katholou xrono... http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=21767 Και μετά από τόσες ώρες είπες να μας δώσεις sample... Και δεν κατεβαίνει...
funkyshit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Το έχω κατεβάσει από 4 διαφορετικά PC. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Αν ναι, ας βάλει όποιος θέλει...έχω πολύ δουλειά προς το παρόν, sorry
robas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα πάντως κατέβηκε κανονικά και δε μου λέει και τίποτα
Cristina Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Πλέον κατεβαίνει κανονικά. Χθες είχε πρόβλημα το site για ώρες... Εμένα δεν ξέρω αν μου λέει... Κάτι μου θυμίζει, πολλά πέρασαν από το μυαλό μου, αλλά σε τίποτα δεν μπορώ να καταλήξω. Ένα hint νομίζω θα είναι ό,τι πρέπει. Ελπίζω σύντομα, γιατί είμαστε εθισμένοι...
funkyshit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ok hint Το κομμάτι υπάρχει μόνο σε single προς το παρόν. Το άλμπουμ του group (που θα περιέχει το κομμάτι) θα κυκλοφορήσει εντός του μήνα. To group ηχογραφεί στην ίδια εταιρία με το group του προηγούμενου sample. Είναι Φινλανδοί.
Cristina Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα πάντως κατέβηκε κανονικά και δε μου λέει και τίποτα Δύο μέρες πριν... Πάμε και σε ένα ολοκαίνουριο Ένα μόλις λεπτό μετά... Amorphis - House Of Sleep Και να το ακούμε με τον Αλέξη, χθες, πόσες φορές και να κάνουμε 12987293874 υποθέσεις... Έχω λιώσει από το γέλιο... Btw... Δεν είναι στην ίδια δισκογραφική με τους Covenant, αλλά με τους Kovenant... Κι έψαχνα τόσην ώρα...
Geokon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ενταξει για πρωτη φορα μπορω να πω και εγω "ευκολο".... Rammstein - Kein Lust ....και τωρα πως βαζω sample?? :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.