Mixalakis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Πολύ χαρακτηρηστικός ήχος... Β-52'S - Planet Claire
Mixalakis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Έφτασεεεεεε..... και είναι και εύκολο!!
Mixalakis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Άς δώσω ένα Hint πρίν φύγω... Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία που προέκυψε το 2004... Αποτελείται απο 2 κυρίες απο τις ποιο χαρακτηριστικές παρουσίες της δεκαετίας του 80'... Η μια εκπροσωπώντας τη βρετανική ποπ η άλλη την γερμανική... Αν κάποιος το βρει και είναι σίγουρος συνεχίζει μιας και θα απουσιάζω...
Cristina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Madonna - Hung Up; Κάτι δεν μου πάει καλά όμως...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Xε χε, οχι δεν ειναι αυτο. Αλλα 1 προηγουμενο κομματι τους ειχε sample απο ενα κομματι της Madonna.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 #6 στη Βρετανια πριν απο 6 χρονια. Εγιναν γνωστοι με ενα κομματι βασισμενο σε επιτυχια των Jacksons.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μαλιστα. *αναβει φακο* #6 στη Βρετανια ακριβως πριν απο 6 χρονια. Εγιναν γνωστοι με ενα κομματι βασισμενο στο Can you feel it των Jacksons. Yποστηριξαν οτι αν παρουμε ενα συγκεκριμενο cd τους η ζωη μας θα γινει καλυτερη.
Cristina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 «The Tamperer - Hammer To The Heart»; Edit: Εν τω μεταξύ, το post μου το έκανα πριν το hint σου... Φαντάσου πόση ώρα έκανε να το κάνει submit...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Ναι αυτο ειναι Οντως, ειδικα το quick reply τελευταια κανει πολλα νερα.
robas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Edit:Εν τω μεταξύ' date=' το post μου το έκανα πριν το hint σου... Φαντάσου πόση ώρα έκανε να το κάνει submit... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Δλδ έχεις βάλει ήδη sample και θα το δούμε σε λιγάκι εμείς
Cristina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ναι... Edit: Είναι κάπως μικρό το sample, επειδή πιστεύω ότι είναι πολύ χαρακτηριστικό. Αν θέλετε πιο πολύ, πείτε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.