Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το στυλ της κιθάρας μου θύμισε Frusciante ηλικίας 12 ετών, στα πρώτα του δηλαδή κιθαριστικά στάδια, αλλά δε φαντάζομαι πως προέρχεται από εκεί. :)

Δημοσ.

Ε άι στο Βελζεβούλη!? :mrgreen:

Τσέκαρα το "Niandra LaDes & Usually Just a Tshirt" στα γρήγορα που διαθέτω και δεν το βρήκα...οπότε φαντάζομαι πως δεν είναι από εκεί (για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους). Είχα ξεχάσει πόσο diy και lo-fi αισθητικής είναι οι δίσκοι του...

Παίζουν και δωρεάν demo και full album στο site του, οπότε δεν αποκλείεται να είναι ακόμα κι από εκεί.

Καλό ψάξιμο μια κι εγώ θα επανέλθω βραδάκι...

...αυτή η κιθάρα πάντως πολύ αντιπροσωπευτική ρε παιδί μου...τα ίδια κι o Vini Reilly...

Δημοσ.

Τελευταία τον έπιασε μια δημιουργική διάρροια! :)

Το Murderers είναι...η αναφορά στο δίσκο ήταν καταλυτική.

Θα επανέλθω σύντομα με κομμάτι!

Δημοσ.

Εδώ είμαστε!

Και για να βοηθήσω εκ των προτέρων...ο συντελεστής είναι Μεσόγειος και έπαιξε πρόσφατα αρκετά από τα "εναλλακτικά" ραδιόφωνα με κομμάτι που ο τίτλος αποτελείται από 2 λέξεις που αρχίζουν από το ίδιο γράμμα. (το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στο ονοματεπώνυμο)

Το συγκεκριμένο που ψάχνουμε είναι ένα από τα 5 instrumental του δίσκου κι άμεσα επηρεασμένο από τον Ψαλιδοχέρη.

Δημοσ.

Να συνεχίσω με πρόσθετα hints...Γάλλος που το μικρό του θυμίζει Μπαχ. Το πρώτο κομμάτι που ανέφερα (όχι αυτό που ψάχνουμε) για να βοηθήσω στην αναζήτηση, όπως είπα αποτελείται από 2 λέξεις που ξεκινάνε με το ίδιο γράμμα...η πρώτη από αυτές θα μπορούσε να είναι κι η απάντηση στη διαπίστωση "ένα τέτοιο ... Song έχει κι ο Nick Cave".

Μπέρδεμα?

Δημοσ.
Sébastien Schuller - Edward's Hand (υποθέτω :P)

Χεχε...δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά! :mrgreen:

Ωραίος...προχωράς και με το νόμο!

Edit: Το δε άλλο κομμάτι ήταν το "Weeping Willow" κι η αναφορά στον Cave το "The Weeping Song".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...