dim_b Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Joe Hisaishi - Stroll Through The Sky από το Howl's Moving Castle Μπορείς να συνεχίσεις
Cristina Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Ευρωπαϊκό metal group με αρκετά rock/pop στοιχεία που έχουμε να δούμε νέα τους δουλειά από το 2002... Ευτυχώς, φέτος (σε 40 μέρες περίπου ) θα κυκλοφορήσει το νέο τους album μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια. Ένα τραγούδι αυτού του νέου album βρίσκεται στο soundtrack μιας ταινίας που βγήκε πριν από λίγες μέρες και είναι το 2ο μέρος ενός sequel.
Cristina Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Ααααχ! Μπράβο! Αυτό είναι! Δεν ήταν δύσκολο, ε;
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Καπου παει το μυαλο μου ακουστικα αλλα δε θα χει καμια σχεση. Stooges, Sound, Jam? Mαλλον εχω πεσει δεκαετιες εξω.
robas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Καπου παει το μυαλο μου ακουστικα αλλα δε θα χει καμια σχεση. Stooges' date=' Sound, Jam? Mαλλον εχω πεσει δεκαετιες εξω. [/quote'] Έχεις πέσει λιγάκι. Λοιπόν, αμερικανοί rock/alternative pop αν και έγιναν γνωστοί με την κυκλοφορία του 1ου τους album (1982 απ'οπου και το sample) έμειναν εκεί παρόλο που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα albums.
blueviper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Χμμμ...μονάχα οι Violent Femmes μου έρχονται στο μυαλό από την περιγραφή που δίνεις, αλλά δεν έχω τη δυναότητα να το τσεκάρω.
blueviper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Gone Daddy Gone? Με κάθε επιφύλαξη γιατί με το 56αράκι τι να κατεβάσεις και τι να πρωτακούσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.