robas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 To Aftershock είναι το κομμάτι. Συνεχίζεις Cris.
Cristina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι... Ελπίζω όχι πολύ δύσκολο... http://briefcase.pathfinder.gr/download/508481
TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Εχω πολυ καιρο να το πω αλλα... ΘΑ ΣΚΑΣΩ! Το εχω ακουσει σιιγουρα.
Cristina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Tuxedomoon - Music Number Two Σχεδόν... Είναι η reprise version. Είναι εντελώς διαφορετική από την «Music #2», αν και βασίζονται στην ίδια μελωδία. Anw... Συνεχίζεις.
Mixalakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Επόμενο... Μιας και θα απουσιάζω όποιος είναι σίγουρος ας συνεχίσει χωρίς επιβεβαίωση... Αλλιώς hint πολύ αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί..
Cristina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δεν το πιστεύω... Χθες θα το έβαζα αυτό... Dead Can Dance - Saltarello...
FrankGambale Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Eεεε...Με πρόλαβες Χριστίνα Ότι καλλίτερο έχουμε πάρει από την Αυστραλία... Όποιος ήταν στον Λυκαβηττό θα ξέρει δυό φορές τί εννοω...
Cristina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Eεεε...Με πρόλαβες Χριστίνα Ότι καλλίτερο έχουμε πάρει από την Αυστραλία... Όποιος ήταν στον Λυκαβηττό θα ξέρει δυό φορές τί εννοω... Aaaah... Με συγχωρείς που ήμουν 6 ώρες πιο γρήγορη... Ελπίζω να είναι αρκετα εύκολο αυτό...
Shadowthief Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Eύκολο εύκολο! Nightwish - She is my sin
FrankGambale Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! Βασικά εγώ φταίω...που δεν περίμενα να είναι κανένας ξύπνιος τέτοια ώρα για να απαντήσει και να βάλει σαμπλ και ενώ ήμουν στο pc δεν παρακολουθούσα το φόρουμ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΓΕΤΕ ΙΝΣΟΜΝΙΑ! Έχασα και τους Nightwish....
Cristina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μα καλά... Πάνω από το topic ήσουν; Μα τόσο εύκολο πια; Edit: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! Βασικά εγώ φταίω...που δεν περίμενα να είναι κανένας ξύπνιος τέτοια ώρα για να απαντήσει και να βάλει σαμπλ και ενώ ήμουν στο pc δεν παρακολουθούσα το φόρουμ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΓΕΤΕ ΙΝΣΟΜΝΙΑ! Έχασα και τους Nightwish.... Aaaah... Με τον καημό θα μείνεις εσύ τελικά...
Shadowthief Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μα καλά... Πάνω από το topic ήσουν; Α δεν μπορώ να σου πω Επόμενο : http://briefcase.pathfinder.gr/download/508589
Godfath3r Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Kάπου το ξέρω γαμώτο αλλά δεν μου ρχεται...
Cristina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Kάπου το ξέρω γαμώτο αλλά δεν μου ρχεται... Να το πω εγώ που μου 'ρχεται; «The Eternal - Everlasting» Eternal rulez! (Για να χαρεί και ο Αλέξης... ) Υ.Γ.: Και κοίτα να δεις τώρα τί μου ήρθε... Πάντα μου θύμιζε κάτι η εισαγωγή του... Και τώρα μου ήρθε flashιά πως μοιάζει με το «Πέρασε η μπόρα»... Πάω να το διαπιστώσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.