Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/download/507449
Shadowthief Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Hint hint hint hint hint hint hint hint hint hint!!!
Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 mat sinner - face2face ? Ποιό είναι αυτό; :roll: Hint hint hint hint hint hint hint hint hint hint!!! Που λες... Αυτό το διμελές group έχει μόνο ένα album που έχει ίδιο όνομα με το όνομα του group και επίσης υπάρχει και ομότιτλο τραγούδι (μέσα στο album). Κυκλοφόρησε αρχές του 2005.
Shadowthief Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ύστερα από πολύ κόπο καί βάσανα το βρήκα Blackfield - Pain
Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 hahahaahahaha!!! Γιατί πολύ κόπο και βάσανα...; :roll: Μια χαρά εύκολο τραγουδάκι δεν ήταν...; :roll:
Shadowthief Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Mια χαρά εύκολο ήταν, απλά μου είχε κάτσει ότι το έχω (γιατί άραγε; ) και τελικά δεν.. Τέλος πάντων, για να δούμε και αυτοοοοοό...
Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Γιατί άραγε; Θες να πεις κάτι...; Πες το δηλαδή... Pppfff... Άκουσα κάτι για hint εν τω μεταξύ... Αληθεύει...;
Shadowthief Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Αληθεύει, αληθεύει. Όλα τα μαθαίνεις εσύ ΗΙΝΤ «Για να δούμε... Τετραμελές συγκρότημα από την Φινλανδία που το 1ο τους album κυκλοφόρησε το 1996. Το κομμάτι είναι στο προτελευταίο album του group που κυκλοφόρησε το 2003 από το οποίο ακούστηκε πάααααρα πολύ ένα άλλο τραγουδάκι τους.» To hint είναι κλεμένο (με μια αλλαγή)..Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με πνευματικά δικαιώματα
Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Αληθεύει' date=' αληθεύει. Όλα τα μαθαίνεις εσύ [b']ΗΙΝΤ [/b] «Για να δούμε... Τετραμελές συγκρότημα από την Φινλανδία που το 1ο τους album κυκλοφόρησε το 1996. Το κομμάτι είναι στο προτελευταίο album του group που κυκλοφόρησε το 2003 από το οποίο ακούστηκε πάααααρα πολύ ένα άλλο τραγουδάκι τους.» To hint είναι κλεμένο (με μια αλλαγή)..Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με πνευματικά δικαιώματα Καλά... Είσαι απίστευτος όμως... Και έλεγα... «Κάτι μου θυμίζει αυτό το hint»... Ευτυχώς θυμήθηκα το hint και βρήκα και το group... (Ε... Και το τραγούδι μετά... ) «The Rasmus - Not Like The Other Girls»...
Shadowthief Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 «YEEEEEEEEEEEEEEEEES!!! Πώς το βρήκες βρε θηρίο;;; » Και αυτό κλεμένο είναι
Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ααααα... Δεν θα τα πάμε καλά σήμερις... hahahahahaha! Έρχομαι σε λιγάκι με sample... Edit: http://briefcase.pathfinder.gr/download/507488
Shadowthief Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ύστερα από περισσότερο κόπο και ακόμα πιο πολλά βάσανα το βρήκα και αυτό Morcheeba - Public Displays of Affection
Cristina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ύστερα από περισσότερο κόπο και ακόμα πιο πολλά βάσανα το βρήκα και αυτό Morcheeba - Public Displays of Affection Δηλαδή τί έκανες...; Για να πω την αλήθεια πάντως... Μόνο εσένα δεν περίμενα να το βρεις... Για να δούμε τι θα βάλεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.