FrankGambale Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ΝΑΙ! Και το τραγούδι είναι το εντελώς τρελλό inca roads, το πρώτο από το άλμπουμ One Size Fits All. Σειρά σου
blueviper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Χμμ...α ώστε έτσι πάει το παιχνίδι ε? Χεχε...ομολογώ πως δεν είχα δει τους κανόνες πρώτα...μπήκα καπάκι στην τελευταία σελίδα, χωρίς να γνωρίζω πως ο ευρών αμοιφθήσεται με το uploading ενός νέου. Ας παίξουμε λοιπόν... Για να βοηθήσω...πριν λίγο καιρό μάγεψε με την αιθέρια φωνή της και την κιθαριστική της τεχνική το Μικρό Μουσικό Θέατρο, μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του σύγχρονου neo-folk ιδιώματος. Ήρωές της ο Cohen και η Mitchell. Ο λυρισμός της στροβιλίζεται μέσα σε μελαγχολικούς κυκεώνες, μετρώντας πόνους με κάθε ακόρντο. Το συγκεκριμένο τραγούδι από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο υπάρχει και στο site της. Ποια είναι? (σόρι, αλλά μόνο το rapidshare μπορούσα να χρησιμοποιήσω, αφού δε διαθέτω δικό μου server)
Cristina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 blueviper, καλώς μας ήρθες! Το sample σου μοιάζει πραγματικά υπέροχο... Μου θύμισε πολύ την Fiona Joyce (σιγά μην είναι αυτή όμως... ). Και Ordo Equitum Solis επίσης... Anyway... Καλό θα ήταν τα samples να μην έχουν στίχους για να μην τα googlίσουμε. Επίσης θα είναι καλό να είναι μικρής διάρκειας, από το πιο χαρακτηριστικό σημείο του τραγουδιού (αν είναι δύσκολο τραγούδι) ή από κάποιο σημείο-παγίδα (αν είναι πολύ ευκολο). Α... Και κάτι τελευταίο... Το μέγεθος σε kb να είναι όσο το δυνατό μικρότερο για να διευκολύνουμε όλους τους χρήστες. Για να το επιτύχουμε αυτό, η ιδανική συμπίεση για το παιχνίδι (κατά την γνώμη μου) είναι 32 kbps και 16 KHz.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Kαλως ηρθες blueviper και... συμφωνω με την προλαλησασα. Δεν το ξερω το κομματι αλλα ακουγεται πολυ ωραιο. Δε θα το γουγλησω ομως, μιας και ειναι το πρωτο σου sample Ασχετο, αλλα διαβαζα την περιγραφη των αποφοιτων του FS που εκανες σε αλλο thread - εγραψες!
Cristina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 [...]Ασχετο' date=' αλλα διαβαζα την περιγραφη των αποφοιτων του FS που εκανες σε αλλο thread - εγραψες! [/size'] Όχι απλώς θα συμφωνήσω... Σκέτη απόλαυση ήταν αυτό το post... Εύγε! Καλημέρα Sallie μου!
blueviper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Χεχε...γκουγκλάρετε άφοβα...άλλωστε ένας από τους κυρίαρχους λόγους που αποφάσισα να συμμετάσχω στο παρόν thread είναι για να προωθήσω όλα όσα θεωρώ αξιόλογα, χωρίς μάλιστα να κατηγορηθώ για διαφήμιση! Thanks για τις πρόσθετες συμβουλές Cristina...θα φροντίσω να μικρύνω ακόμα περισσότερο τα κομμάτια στο μέλον και να δυσκολέψω τις αναζητήσεις σας. Προς το παρόν, νομίζω πως η καλή άρθρωση της δεσποινίδος (γιατί είναι και σχετικά μικρή) θα σας βοηθήσει να τη βρείτε με σχετική ευκολία...στη συνέχεια θα σας πρότεινα να κάνετε ένα ντου στα mp3 του site της, για να την απολαύσετε στην ολότητά της. Οι προσπάθειες μου άρεσαν (Ordo, Joyce) κι ας μην ήταν τελικά οι ορθές...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 άλλωστε ένας από τους κυρίαρχους λόγους που αποφάσισα να συμμετάσχω στο παρόν thread είναι για να προωθήσω όλα όσα θεωρώ αξιόλογα, χωρίς μάλιστα να κατηγορηθώ για διαφήμιση! Γι'αυτο το σκοπο υπαρχει βεβαια και το Track of the Day, αλλα οπως νομιζεις Καλημέρα Sallie μου! Καλημερουδια :**
dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Αφού δεν έχεις πρόβλημα με το γούγλιασμα, ας το πω... Marissa Nadler - Mayflower May Όντως πολύ ωραίο κομμάτι. (Δεν το γούγλιασα... στην σελίδα του Μικρού Μουσικού Θεάτρου πήγα και είδα τα πρόσφατα lives )
Cristina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Αφού δεν έχεις πρόβλημα με το γούγλιασμα' date=' ας το πω...Marissa Nadler - Mayflower May Όντως πολύ ωραίο κομμάτι. (Δεν το γούγλιασα... στην σελίδα του Μικρού Μουσικού Θεάτρου πήγα και είδα τα πρόσφατα lives ) Ωραία... Τώρα βάλε και sample όμως...
Mixalakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... 'Rolling Stones - Beast Of Burden'
Achilleas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Να συμμετάσχω κι εγώ??? West Street Mob - Electric Boogie (αυτό δεν χρησιμοποίησαν τα ΗΜΙΖ για βασικό χαλί στην Ελπίδα?)
Mixalakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Να δώσω και μια βοήθεια... Πρόκειται για τη αυθεντική εκτέλεση απο τα ποιό All-Time-Classic κομμάτια (Breakdance) sample του οποίου έχουν χρησιμοποιήσει αρχικά οι 'C&C Music Factory' στο 'Things That Make You Go Hmmmm' αλλά και τα Ημισκούμπρια στο πολύ γνωστό 'Στη Ντισκοτέκ'... Edit: Σωστό Αχιλλέα αυτό είναι... Συνεχίζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.