FrankGambale Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ένα b-side ενός από τους καλύτερους δίσκους ever... http://briefcase.pathfinder.gr/file/kostis123/42177/505223
dim_b Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 The Red Hot Chili Peppers - The Velvet Glove Edit grrrrrr.... κάνουμε και ένα refresh πριν απαντήσουμε
Mixalakis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Αρχίσαμε πάλι τις 'ψαγμενιές' της πλάκας... Α ρε Γιώργο...
robas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Αρχίσαμε πάλι τις 'ψαγμενιές' της πλάκας... Δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Μπορεις να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ Μιχάλη. Hint: Γερμανικό rave ντουέτο. Το κομμάτι είναι b-side απο την πρώτη τους κυκλοφορία το 1994.
Mixalakis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Μπορεις να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ Μιχάλη. Έλα ρε Γιωργάκη μη το παίρνεις κατάκαρδα... :razz: Θυμίσου το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι... Σαν πρόταση...προς τους moderators... Μήπως να το αλλάζαμε το θέμα και απο 'μουσικό παιχνίδι' να το ονομάζαμε... Hm... ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ!!! Χαχχαχαχαχα...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Ντουετο, Γερμανια, rave? Μηπως RMB? Λεω γω τωρα...
robas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ δεν ξέρω κάνενα ανέκδοτο με λαγούς και λιοντάρια. Αν έχεις να πείς κάτι το λές ευθέως. Προταση προς τους Mods: Να αλλαχθούν οι κανόνες του παιχνιδιού στους εξείς 2: 1. Samples που τα ξέρει ο Μιχαλάκης: ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 2. Samples που δε τα ξέρει ο Μιχαλάκης: ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ Ντουετο' date=' Γερμανια, rave? Μηπως RMB? Λεω γω τωρα...[/quote'] Αυτοί είναι Salina και το τραγούδι το Chakka Chakka PS: Απορώ βρε Γιώργο πως ήξερες το ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ :-P
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 E, ειναι απο το γνωστο πακετακι με απαντησεις για τη rave. Ξερεις, Marusha, Westbam κλπ. Επιστρεφω με sample. Μηπως να βαλω κι εγω κανα b-side?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπον, το ζητουμενο κομματι ειναι γαλλικη διασκευη ενος πολυ γνωστου μουσικου θεματος. Θα δεχτω οποιο απο τα 2 βρειτε.
Edgar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Bale kanena a-side giati me auta komplarei o mixalakis kai den leei more...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.