sotris99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 ΓΜΤ... Dim σε πρόλαβε... Βάλε Cristina (κανά νορμάλ τραγουδάκι όχι διασκευές και τέτοιες ιστορίες... κατάλαβες φίλε μου να προσπαθούμε και στο ύπνο μας να μαντέψουμε πιο τραγούδι έβαλε η cristina :-PPPPPPPPPPPPPP) Πάντως αν είχα την ευκαιρία εχτές θα έβαζα ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι μόνο για σένα μιας και μόνο εσύ θα μπορούσες να το βρεις.... για πιο πάνω αστειευόμουνα έτσι cris
Mixalakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Υπομονή Cris.... Πιστεύω μέχρι τις 9 το αργότερο να έχω απάντηση... Και έχω ετοιμάσει ένα κομματάκι για συνέχεια..... Μπον Φιλέ!!!!!!
dim_b Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 OK. Κι εγώ τότε θα περιμένω μέχρι τις 9 και 5 γιά να το πω
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Ας βοηθήσω λίγο γιατί μάλλον είναι λιγάκι δύσκολο... Το έχει διασκευάσει και ο Κώστας Τουρνάς.
Mixalakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Numero Uno - Tora Tora Tora Σειρά μου τώρα??
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Λυπάμαι, χάσατε! Και με prv βοήθεια που δεν θα ξανασυμβεί...
Mixalakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν το κατάλαβα αυτό??? Έχασα??? Τα πρώτα 15 seconds είναι ακριβώς τα ίδια.... Τελοσπάντων εν αναμονή της λύσης... Dim_b thanks για την υπομονή σου.... Απλώς είχα ετοιμάσει κάτι πολύ καλό...!!!
dim_b Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Julie Pietri λέγεται η τραγουδίστρια. Γιά βάλε το καλό που είχες ετοιμάσει να το ακούσουμε
Mixalakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Thanks Dim_b... Παραμένουμε στην δεκαετία του 80, αλλάζοντας μουσικό στύλ... Απο τα 'italo-disco' της Χριστίνας παιρνάμε σε 'synth-pop' κομμάτι... Για να δούμε ποιος έχει καλή μνήμη?? http://briefcase.pathfinder.gr/file/psilos8/26021/309376
Mixalakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Όσο αναφορά το κομμάτι της Χριστίνας όντως είναι η γαλλική εκτέλεση απο την Julie το οποίο κυκλοφόρησε το 1984 λίγους μήνες ύστερα απο την γνωστή αγγλική εκτέλεση!!! Αυτά πληροφοριακά.... Συνεπώς 'Julie Pietri - Tora Tora' Πάντως φίλε Dim_b ήμουν σωστός κατά το ήμισυ....
Cristina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μιχάλη, όπως κατάλαβες ο dim_b πήγε να σου δώσει την ευκαιρία να το πεις, διότι το ήξερε. Δεν ήταν δυνατόν άλλωστε να μην το ξέρει ο dim_b! Οπότε δεν ήταν κατά το ήμιση σωστός αλλά εντελώς. Όσον αφορά το δικό σου... Ελπίζω να μου έρθει καμιά έμπνευση πριν μπουν στο forum ο Δημήτρης και ο Γιώργος. Αλλιώς θα το βρουν εκείνοι standard!
Mixalakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Πάντως φίλε Dim_b ήμουν σωστός κατά το ήμισυ.... Εννοούσα οτι τουλάχιστον στον τίτλο έπεσα μέσα.... Προς θεού δεν αμφέβαλλα για κανέναν... Όσο αναφορά το παιχνίδι Χριστίνα δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι δεν θα το βρει κάποιος το κομμάτι.... Είναι εξάλλου πολύ κλασσικό Synth-Pop κομμάτι... Και σίγουρος ότι κάποιος απο τους προαναφέροντες θα το ξέρουν standard.. Ψάξε ψάξε δεν θα το βρείς....
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Παραμένουμε στην δεκαετία του 80 Σχεδόν... Το 1979 βγήκε. Tubeway army - Are 'friends' electric?
Mixalakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μπράβο TheBoyFromSalina... Gary Numan - Are Friends Electric? Tubeway army ήταν μου φαίνεται ενα συγκροτηματάκι προτού κάνει solo καριέρα ο Numan? Σειρά σου τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.