salstrom Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 χαριτωμένο χαμόγελο, αλλά????? :twisted:
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 ΟΚ... Δίνω κι άλλο hint. Διασκευάστηκε πριν από 3 χρόνια και πιθανόν οι πιο πολλοί να μην γνωρίζατε πως ήταν διασκευή. Αυτή ήταν και η παγίδα.
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Επιτέλους!!! Τόσο δύσκολο ήταν; 'Mattias Ware ft. Rob Taylor - Hey Little Girl', είναι η διασκευή.
sotris99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Γιατί βιάζεσαι cristina!!! αυτό κατέβαζα τώρα για να δω αν είναι αυτό που ψάχνουμε...:-PPPPPPPPPP Αχ γμτ... Πάλι δεν τα κατάφερα Άντε, Δημήτρη βάλε...
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ βιάζομαι; Ο Δημήτρης το είπε... Εγώ απλώς ανέφερα την διασκευή, ενημερωτικά... Solly λε...
sotris99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Νο problem!!! Xριστίνα και εγώ ενημερωτικά την διασκευή κατέβαζα και ετοιμαζόμουνα να πω.... Δεν πειράζει... Αυτός ο dim_b όλο χαλάστρα μου κάνει... Κρίμα γιατί του είχα διαλέξει πολύ πρώτο τραγουδάκι...
dim_b Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτός ο dim_b όλο χαλάστρα μου κάνει... Κρίμα γιατί του είχα διαλέξει πολύ πρώτο τραγουδάκι... Δεν το βάζεις αφού το έχεις έτοιμο; Βαριέμαι να ψάχνω
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Σωτήρη... Βάλε βρε! Αφού σου δίνει την σειρά του!
Mixalakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά ας βάλει κάποιος γιατί στο τέλος με βλέπω να βάζω εγώ...
sotris99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν αφού έχω και την έγκριση και των δύο moderators Ορίστε Πάλι από δεκαετία 80...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.