-nick- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Mixalakis nai. Den prepeis na breis kai to Album/kommati????
Mixalakis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Album: Infinitism.. Track: Ένα απο αυτά.... 1. Beyond the Singularity 2. Sub-Atomica 3. Celestial 4. Eye am the i 5. The Flame 6. C.12 7. Animatrix 8. Purity :roll: .
Mixalakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Ωραία μαύρο κόκκινο συνεπώς... Hm... Όλα τα λεφτά στο 4.... :roll: Κέρδισα??? :razz:
robas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Και όσοι έχουν σήμερα αυπνίες τι να κάνουν?? Δε μας δίνεις κανα hint. ps: εγω απο το επόμενο θα βάζω trance/psychedelic samples που δεν έχουμε βάλει καθόλου για να παίξουν και αυτοί οι fun.
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 e... mono 1as eimai authn thn stigmh... an bazoyme mono psychedelic tha kseneronoyn oi alloi... an kai den blepo poly symmetoxjh...4-5 atoma...
robas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Γιατί με αυτά που βάζουμε τώρα βλέπεις συμμετοχή? Εγώ πάντως όχι. Οπότε ας βάζουμε τέτοια να δικαιολογίσουμε και την αποχή απο το παιχνίδι που νομίζω οτι πάει για R.I.P. σιγά σιγά.
Mixalakis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Όντως το παιχνίδι περνάει κρίση ιδιαίτερα απο τη στιγμή που άρχισαν να το εγκαταλείπουν και οι ποιό πιστοί οπαδοί του......(Και δεν μπορω να καταλάβω το λόγο που το έκαναν...) Συνεπώς ας το αφήσουμε να κάνει και αυτό διακοπές και το ξαναπιάνουμε απο Σεπτέμβρη... Η ιστορία θεωρώ ότι χάλασε απο τη στιγμή που το παιχνίδι απο ψυχαγωγία έγινε παιχνίδι επίδειξης γνώσεων απο κάποιους... Έγω θα αποχωρήσω για αρκετό καιρό απο το forum μιας και θεωρώ ότι η παρουσία μου ίσως να είναι ο λόγος για την απουσία κάποιων άλλων... Συνεπώς εύχομαι Καλο Καλοκαίρι σε όλους.... Το κομμάτι που ψάχνουμε είναι απο το καινούργιο album των 'Stereo MC's' και παρεπιπτόντως να ζητήσω συγγνώμη επειδή νόμιζα ότι είχε κυκλοφορήσει ενώ διαπίστωσα ότι θα τεθεί σε κυκλοφορία στα τέλη του Αυγούστου... Το δε κομμάτι είναι το 'Set It Off'... Αυτά απο εμένα... Γεια χαρά....
yiah Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 καλα ρε παιδια τι παθατε; δε βλεπετε οτι ολο το φορουμ εχει πεσει σε καλοκαιρινη ναρκη; τι να κανουμε με αυτον το καιρο ο κοσμος παει και καμμια βολτα παραπανω, παει διακοπες, πολλες συνδρομες ληγουν, ασε που τα μηχανηματα βγαζουν και ζεστη! ;-)
AnnaXatheis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μιας και δεν υπάρχει πολύ κίνηση να βάλω ένα εύκολο(νομίζω) sample? Για δείτε αυτό:http://briefcase.pathfinder.gr/download/AnnaXatheis/25311/327825/0/ann.wav Ps. Βάλτε το δυνατά γιατί δεν ακούγεται πολύ καλά.
robas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Liquido - Narcotic (όντως πολύ χάλια ποιότητα) EDIT: Ας βάλω κι εγώ κάτι εύκολο να παίξουμε οι εναπομείναντες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.