Mixalakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Άς δώσω κανένα hint γιατί μάλλον κολλήσαμε... Λοιπόν Σκωτσέζος καλλιτέχνης με εξαιρετικά φωνητικά χαρακτηριστικά (πολύ κοντά σε David Bowie και Scott Walker) Frontman σπουδαίου γκρούπ της νεο-ρομαντικής εποχής των 80's... Το κομμάτι αυτό είναι απο την δεύτερη μοναχική δουλειά του το 1997... Μια χρονιά όπου λίγο πρίν την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ αυτού ο κύριος αυτοκτόνησε ύστερα απο μεγάλη δόση ναρκωτικών... Για την κυκλοφορία του βοήθησε ο μπασίστας ενός άλλου πολυ μεγάλου γκρούπ των 80's...
Mixalakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Ειναι λιγάκι 'ειδικό' κομμάτι η αλήθεια είναι αυτή... Άσε να δούμε τι θα πεί και o 'Ronaldinio' και θα προχωρήσω σε ακόμα ποιο αποκαλυπτικό hint.... Αν και νομίζω πως έχω δώσει ήδη αρκετή τροφή για ψάξιμο....
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Ειναι λιγάκι 'ειδικό' κομμάτι η αλήθεια είναι αυτή...Άσε να δούμε τι θα πεί και o 'Ronaldinio' και θα προχωρήσω σε ακόμα ποιο αποκαλυπτικό hint.... Αν και νομίζω πως έχω δώσει ήδη αρκετή τροφή για ψάξιμο.... Ε, ή το ξέρεις ή δεν το ξέρεις!Δεν λέει να το βρίσκεις απο google or something!
robas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Billy Macenzie - Winter Academy (το έδωσες στεγνά όμως)
robas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 http://briefcase.pathfinder.gr/file/r0bas2/36286/452812
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Twisted Sister - We're Not Gonna Take It... (to video clip to exete dei?Olo to gelio!)
robas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Αυτό είναι (ήμουν επιρεασμένος απο το προχθεσινό rock-wave :razz: )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.