Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι, η αλήθεια είναι ότι άμα δεν ξέραμε ή μάλλον δεν μας το έλεγε το TheBoyFromSalina, ότι είναι οι charlatans εγώ τουλάχιστον δεν θα το έβρισκα. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να κοιτάξω τα mp3 μου και να βρω κάποιο να μοιάζει, το βρήκα από ότι φαίνεται :)

Τώρα όμως θα βάλω κάτι αρκετά δύσκολο, για να δούμε...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Dreamstorm/25994/308391/0/2.mp3

Δημοσ.
ναι, η αλήθεια είναι ότι άμα δεν ξέραμε ή μάλλον δεν μας το έλεγε το TheBoyFromSalina[/b'], ότι είναι οι charlatans εγώ τουλάχιστον δεν θα το έβρισκα.

Μη νομιζεις, και γω, αν δεν ελεγε η Cris οτι πεθανε ο κιμπορντιστας τους, δε θα καταλαβαινα το συγκροτημα.

Νομιζα παντως οτι οι Charlatans ειχαν σταματησει καπου στις αρχες της δεκαετιας του 90. :?

Οσο για το δικο σου κομματι, αυτο κι αν δεν ξερω :lol:

Δημοσ.

Πώπω... Πολύ χαρακτηριστική εισαγωγή...

Αν και μου θύμισε Blackmore's Night και ίσως λιγάαααααααααακι Crown Of Autumn, μου έφερε στο μυαλό και τους Avantasia... :roll:

Ή είναι Power ή έχει μια δόση, ε; :roll:

Δημοσ.

Λίγη βοήθεια:

1) Τα μέλη του συγκροτήματος ανακοίνωσαν φέτος το τέλος της συνεργασίας τους

2) Το όνομα τους προέρχεται από Σκανδιναβική μυθολογία

3) Σίγουρα κινούνται στη metal σκηνή, με epic επιρροές τουλάχιστον στα πρώτα album τους.

Δημοσ.

όχι φίλε hugelacky, :)

που λέτε να δώσω ακόμα μια βοήθεια, μην ψάχνετε στο χώρο του κλασικού power, heavy. Eίναι στο χώρο του death/black/gothic με epic επιρροές.

Επίσης το όνομα του τραγουδιού είναι μπροστά στα μάτια σας :shock:

Δημοσ.

Einherjer - Dreamstorm :D :D

Αυτό πρέπει να είναι....Τουλάχιστον η τελευταία πρόταση περί ονόματος του τραγουδιού εκεί με παραπέμπει....

Και για να μην παρεξηγούμαι δεν έχω ιδέα ούτε απο το συγκρότημα ούτε απο το κομμάτι.... :( :(

Το βρήκα???

Δημοσ.

Mixalakis, αυτό είναι,ωραίος! μπορείς να συνεχίσεις....

και όχι _BASSstarlet_, δεν είναι καλαμπόκι, να δω πότε θα σταματήσεις αυτό το υφάκι επιθετικότητας που σε έχει πιάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...