Cristina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Ε. ήταν πανεύκολο από εδώ και πέρα να βρει κάποιος το τραγουδάκι. Αυτό είναι Dreamstorm.
Godfath3r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Dreamstorm, perimenoume kommati...Ante mpas kai prolavw na pw kai egw kanena...
Dreamstorm Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ναι, η αλήθεια είναι ότι άμα δεν ξέραμε ή μάλλον δεν μας το έλεγε το TheBoyFromSalina, ότι είναι οι charlatans εγώ τουλάχιστον δεν θα το έβρισκα. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να κοιτάξω τα mp3 μου και να βρω κάποιο να μοιάζει, το βρήκα από ότι φαίνεται Τώρα όμως θα βάλω κάτι αρκετά δύσκολο, για να δούμε... http://briefcase.pathfinder.gr/download/Dreamstorm/25994/308391/0/2.mp3
Godfath3r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Dysthxws den mou leei kati...Kati mallon apo ton xwro tou power 'h tou epic einai.Alla dysthxws kanena apo ta dyo eidh den m'aresei!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ναι, η αλήθεια είναι ότι άμα δεν ξέραμε ή μάλλον δεν μας το έλεγε το TheBoyFromSalina[/b'], ότι είναι οι charlatans εγώ τουλάχιστον δεν θα το έβρισκα. Μη νομιζεις, και γω, αν δεν ελεγε η Cris οτι πεθανε ο κιμπορντιστας τους, δε θα καταλαβαινα το συγκροτημα. Νομιζα παντως οτι οι Charlatans ειχαν σταματησει καπου στις αρχες της δεκαετιας του 90. :? Οσο για το δικο σου κομματι, αυτο κι αν δεν ξερω
Cristina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Πώπω... Πολύ χαρακτηριστική εισαγωγή... Αν και μου θύμισε Blackmore's Night και ίσως λιγάαααααααααακι Crown Of Autumn, μου έφερε στο μυαλό και τους Avantasia... :roll: Ή είναι Power ή έχει μια δόση, ε; :roll:
Godfath3r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Avantasia den einai ap'oti 8ymamai!!!Einai ta mona cd pou exw apo power.Isws epeidh sto part II eixan kai stoixeia progressive!
Dreamstorm Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Λίγη βοήθεια: 1) Τα μέλη του συγκροτήματος ανακοίνωσαν φέτος το τέλος της συνεργασίας τους 2) Το όνομα τους προέρχεται από Σκανδιναβική μυθολογία 3) Σίγουρα κινούνται στη metal σκηνή, με epic επιρροές τουλάχιστον στα πρώτα album τους.
Dreamstorm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 όχι φίλε hugelacky, που λέτε να δώσω ακόμα μια βοήθεια, μην ψάχνετε στο χώρο του κλασικού power, heavy. Eίναι στο χώρο του death/black/gothic με epic επιρροές. Επίσης το όνομα του τραγουδιού είναι μπροστά στα μάτια σας
Mixalakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Einherjer - Dreamstorm Αυτό πρέπει να είναι....Τουλάχιστον η τελευταία πρόταση περί ονόματος του τραγουδιού εκεί με παραπέμπει.... Και για να μην παρεξηγούμαι δεν έχω ιδέα ούτε απο το συγκρότημα ούτε απο το κομμάτι.... Το βρήκα???
Dreamstorm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Mixalakis, αυτό είναι,ωραίος! μπορείς να συνεχίσεις.... και όχι _BASSstarlet_, δεν είναι καλαμπόκι, να δω πότε θα σταματήσεις αυτό το υφάκι επιθετικότητας που σε έχει πιάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.