Mixalakis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Blues Brothers - Sweet Home Chicago Ray Charles - The Cincinnati Kid Αυτα για αρχή απο εμένα...
Mixalakis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia Mano Negra - ???? Beach Boys - ??? Bob Dylan - ???
robas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δεν είναι εδώ και ο παππούς μου αν τον ρωτήσω για κανα κομμάτι :razz:
Mixalakis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μας τσάκισε ο Δημήτρης.... Ευτυχώς που έβαλε και μεγάλα sample... Μόνο το "φαινόμενο" θα σώσει την παρτίδα!!!
dim_b Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Bruce Springsteen - Streets Of PhiladelphiaMano Negra - ???? Beach Boys - ??? Bob Dylan - ??? Kανένα από αυτά Τα άλλα δύο που είπες είναι σωστά.
dim_b Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Ούτε Beatles έχει. Ρε παιδιά, δεν είναι τόσο δύσκολα. Ακούστε πιό προσεκτικά.
Mixalakis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημήτρη ωραία αστεία λές... Πέρα απο το 3-5 που όντως είναι πασίγνωστα αλλά έχω κολλήσει τα άλλα δεν την κόβω να τα έχω ξανακούσει...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Ωπ, ωπ, τι εχουμε εδω? Νομιζω οτι αυτη ειναι μια δουλεια για τον Boy from Salina! *βαζει καπα*
dim_b Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Γιά να δούμε... Θυμίζω ότι μέχρι τώρα έχουν βρεθεί μόνο 2. 1. The Blues Brothers - Sweet Home Chicago 2. 3. 4. Ray Charles - Cincinnati Kid 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Matthews Southern Comfort - Woodstock ??? - New York city (αυτο με το doo-wop) Ultravox - Vienna Dionne Warwick - Do you know the way to San Jose? ??? - Paris New York? Ειναι λιγο δυσκολα.
sboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 το 2 είναι μάλλον Beach Boys (Good vibrations?) τo 8 είναι μάλλον Ry Cooder (Paris-New York ?) το 10 είναι σίγουρα Clash (Clash City Rockers)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Sboo ψαχνουμε τραγουδια με καποια πολη στον τιτλο, οποτε το 2 δεν μπορει να λεγεται Good vibrations. Ασε που δε νομιζω ναναι Beach boys. Huey Lewis and the News μου κανει.
dim_b Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 ??? - New York city (αυτο με το doo-wop)Manhattan Transfer - Boy From New York City Matthews Southern Comfort - WoodstockUltravox - Vienna Dionne Warwick - Do you know the way to San Jose? Σωστά το 2 είναι μάλλον Beach Boys (Good vibrations?)τo 8 είναι μάλλον Ry Cooder (Paris-New York ?) το 10 είναι σίγουρα Clash (Clash City Rockers) To 2o είπαμε ποιό είναι. Το 8 είναι το Paris, Texas του Ry Cooder (δεν αναφέρεται στο γνωστό Παρίσι, αλλά σε πόλη του Texas) Το 10 είναι Clash, αλλά όχι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.