Mixalakis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Πασίγνωστο, πανεύκολο ΚΑΙ 30''!!! Προσφορά του καταστήματος! Ωραίες προσφορές! Ότι πρέπει για να διώξεις τον πελάτη.... Και όλο το κομμάτι να έβαζες χλωμούς μας κόβω.. Anyway ίσως να είναι δημιούργημα του Zbigniew Preisner?? Τώρα απο ποιά ταινία δεν ξέρω... Τώρα το πασίγνωστο με παραπέμπει ίσως σε κάποιο πρόσφατο Soundtrack... Δεν ξέρω βρε Cristina με μπέρδεψες...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Tes, καλως ηρθες! Εχω την εντυπωση οτι θα σε συμπαθήσει αμέσως η Χριστίνα.
Cristina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Βρε Μιχάλη πως σου ήρθε ο Zbigniew;;; Ούτε για αστείο δεν έχει σχέση... :roll: ΟΚ... Το 'πασίγνωστο' πήγαινε πιο πολύ για τους fan του είδους, που όπως αποδείχθηκε δεν το ήξεραν ούτε αυτοί... :roll: Για να βοηθήσω λίγο, θα πω πως είναι ένα group παραπλήσιο με Lacuna Coil και Gathering. Tes, καλώς μας ήρθες! Δεν είναι αυτό... :roll:
Cristina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Δεν σε πιστεύωωωωωωωωωωωωωω!!!! Παρά τρίχα!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Τωρα το ειδα... Αναμενομενο πλεον.
sotris99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Αν και τώρα που το ξανακούω μάλλον σε Theatre Of Tragedy μου φέρνει.
Cristina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μήπως είναι κάτι σε within temptation?? ΝΑΙ!!! Τώρα περιμένω τίτλο! Κατά βάθος, εσύ περίμενα να το ξέρεις!
sotris99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Το παλεύω Χριστίνα αλλά δυστυχώς δεν έχω πολλά κομμάτια τους Μήπως όμως είναι το dark wings???
apoikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Ice Queen! Απίστευτο κομμάτι (όπως και όλα τα υπόλοιπα του Mother Earth) :D (πρέπει να αρχίσω να παρακολουθώ το παιχνίδι πιο πολύ )
sotris99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Ice Queen! Δεν το έχω το κομμάτι. Πρέπει να είναι είναι φοβερό (αυτή την στιγμή ακούω το Our farewell)
Cristina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 apoikos, αυτό είναι όντως. Η σειρά σου! Σωτήρη, να το ακούσεις οπωσδήποτε. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως θα σου αρέσει... Αυτό, μαζί με την απίστευτη μπαλάντα τους 'Restless' τα θεωρώ ίσως τα καλλίτερά τους τραγούδια. Άκου και τα δύο...
apoikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Χμ, πάμε σε κάτι πιο βαρύ Sample Ελπίζω τα 25 sec από την αρχή του κομματιού να είναι αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.