Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα δεν ήταν δύσκολο πάντως.

Πάμε στο δικό μου για το οποίο θα δεχθώ 2 απαντίσες απο group. Το όνομα του σαμπλε είναι το ίδιο και για τα 2 group.

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή το group έχει 2 ονόματα ή 2 groups έχουν το ίδιο τραγούδι; Δεν κατάλαβα... :roll: :)

Δημοσ.

Mαλλον κατι σαν το 2ο που ειπες. Ισως ναναι το ιδιο group γνωστο με 2 ονοματα? Πως λεμε Age of love αλλα πολλοι λενε οτι το ομωνυμο κομματι ειναι των Jam and Spoon?

Καπως ετσι το καταλαβαινω.

edit:

τα γνωστα :lol:

Δημοσ.

Hmmm...

Γνωστό μοιάζει πολύ... Δεν μου έρχεται κάτι... Αλλά ο ρυθμός μου θύμισε κάπως τους BBE που μάλλον καμιά σχέση δεν έχουν. :P

Δημοσ.

Δε μου δουλεύει και το discogs για να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά κατα μεγάλο ποσοστό πρόκειται για διαφορετικα group. Για την ακρίβεια το original είναι ένος και όχι group.

Και για το Age Of Love είναι όντως των Age Of Love απλά η πιο γνωστή version είναι το remix των Jam & Spoon.

EDIT: καμία σχέση με ΒΒΕ

Δημοσ.

Ααααα. Είναι τόσες μέρες έτσι... Δε το ήξερα.

Λοιπόν, γερμανός καλλιτέχνης με μάλλον αυτό το πιο γνωστό του κομμάτι (1994). Στο official site του λέει ότι ήταν και No.3 στην Ισπανία. Το 1ο του single το κυκλοφόρησε το 1992. Και κάτι τελευταίο, έχει κάνει remix και σε τραγούδι ιταλικού power metal συγκροτήματος (δε ξέρω κατα πόσο αυτό το τελευταίο θα βοηθήσει)

EDIT: H εταιρία που κυκλοφόρισε το cd-single είναι η 3 Lanka (έτσι λέει δλδ το single που έχω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...