Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nai Giwrgo, exeis dikio , to skor einai 3-1 ;)

Oi swstes apantiseis me ti seira pou akougontai

Suzanne Vega - Luka

White stripes - 7 nation army

Doors - Break on through (to the other side)

Mamas and the Papas - Dream a little dream of me

Eagles - One of these nights

ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (a man after midnight)

Moody blues - Nights in white satin

Cyndi Lauper - I drove all night

Whigfield - Saturday night

Shakedown - At night

O Mixalakis loipon synexizei. :smile:

Δημοσ.

Συνεχίζουμε το παιχνίδι μας όπως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα με ένα κομμάτι να ψάχνουμε...

Next........

Υ.Γ.

Salinaldo εξαιρετική η ιδέα σου αλλά καλό θα ήταν να άνοιγες ένα νέο topic για ένα καινούργιο μουσικό παιχνίδι... :-)

Anw θα το συνέχιζα και εγώ αλλά δεν ξέρω πώς να τα ενώσω αυτά που έχω κόψει... :razz: :(

Δημοσ.

Kraftwerk - The robots

Υ.Γ.

Salinaldo εξαιρετική η ιδέα σου αλλά καλό θα ήταν να άνοιγες ένα νέο topic για ένα καινούργιο μουσικό παιχνίδι... :-)

Anw θα το συνέχιζα και εγώ αλλά δεν ξέρω πώς να τα ενώσω αυτά που έχω κόψει... :razz: :(

Ειπα και στο πρωτο ποστ οτι οποιος κερδισει συνεχιζει κανονικα. ;-)

Δημοσ.

Το επομενο θα μπορουσε να εχει διαφορες απαντησεις και θα τις δεχτω ολες, αλλα οποιος δωσει την απαντηση που θελω (την 100% σωστη δλδ), θα του χαρισω τη σειρα μου την επομενη φορα που θα βρω κατι.

http://briefcase.pathfinder.gr/file/theboyfromsalina/29633/439887

Δημοσ.

Ο Manu Chao εχει χρησιμοποιησει το ιδια μουσικη για 3 διαφορετικα κομματια. Το συγκεκριμενο ειναι απο το Mr. Bobby (το προδιδει η κιθαριτσα στο τελος).

Συνεχιζεις ομως :)

Δημοσ.

Techno group με αυτη μόνο την επιτυχία. Το όνομά τους έχει ένα διψήφιο νούμερο και ο τίτλος του sample (1991) είναι ίδιος με ένα κομμάτι των U96. Το group έχει κυκλοφορίσει και ένα άλλο song με τίτλο Fairy Dust αλλά με άλλο όνομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...