TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Nai Giwrgo, exeis dikio , to skor einai 3-1 Oi swstes apantiseis me ti seira pou akougontai Suzanne Vega - Luka White stripes - 7 nation army Doors - Break on through (to the other side) Mamas and the Papas - Dream a little dream of me Eagles - One of these nights ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (a man after midnight) Moody blues - Nights in white satin Cyndi Lauper - I drove all night Whigfield - Saturday night Shakedown - At night O Mixalakis loipon synexizei. :smile:
Mixalakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Συνεχίζουμε το παιχνίδι μας όπως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα με ένα κομμάτι να ψάχνουμε... Next........ Υ.Γ. Salinaldo εξαιρετική η ιδέα σου αλλά καλό θα ήταν να άνοιγες ένα νέο topic για ένα καινούργιο μουσικό παιχνίδι... Anw θα το συνέχιζα και εγώ αλλά δεν ξέρω πώς να τα ενώσω αυτά που έχω κόψει... :razz:
robas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δώσε και κανα hint αν και πρέπει να είναι αρκετά γνωστό
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Kraftwerk - The robots Υ.Γ. Salinaldo εξαιρετική η ιδέα σου αλλά καλό θα ήταν να άνοιγες ένα νέο topic για ένα καινούργιο μουσικό παιχνίδι... Anw θα το συνέχιζα και εγώ αλλά δεν ξέρω πώς να τα ενώσω αυτά που έχω κόψει... :razz: Ειπα και στο πρωτο ποστ οτι οποιος κερδισει συνεχιζει κανονικα. ;-)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Το επομενο θα μπορουσε να εχει διαφορες απαντησεις και θα τις δεχτω ολες, αλλα οποιος δωσει την απαντηση που θελω (την 100% σωστη δλδ), θα του χαρισω τη σειρα μου την επομενη φορα που θα βρω κατι. http://briefcase.pathfinder.gr/file/theboyfromsalina/29633/439887
robas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 MANU CHAO - BONGO BONG (αν δε θες αυτό δεν ξέρω ποιό άλλο μπορεί να θες :razz: )
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Ο Manu Chao εχει χρησιμοποιησει το ιδια μουσικη για 3 διαφορετικα κομματια. Το συγκεκριμενο ειναι απο το Mr. Bobby (το προδιδει η κιθαριτσα στο τελος). Συνεχιζεις ομως
robas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Αν είχα το album ίσως το έψαχνα λιγάκι περισσότερο. Πάμε στο δικό μου (το οποίο δεν είναι westbam Γιώργο )
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δε θα ελεγα Westbam - ειπαμε, οχι κ ετσι Καμια βοηθεια?
robas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Techno group με αυτη μόνο την επιτυχία. Το όνομά τους έχει ένα διψήφιο νούμερο και ο τίτλος του sample (1991) είναι ίδιος με ένα κομμάτι των U96. Το group έχει κυκλοφορίσει και ένα άλλο song με τίτλο Fairy Dust αλλά με άλλο όνομα.
Cristina Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Αχ... Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση... Το ξέχασα εντελώς... :roll: Δε μιλάτε κι εσείς βρε! Δικό σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.