TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ρε γμτ να βαλει επιτελους ο Robas Westbam και να λειπω... !
darkkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Να δώσω και ένα hint... Είναι Έλληνες και έχουν βγάλει 2 cd μέχρι τώρα. Το κομμάτι είναι από το πρώτο τους cd (2000).
darkkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Sorry για την παράλειψη, έχουν αγγλικό στίχο. Το όνομα (δύο λέξεις) είναι και τραγούδι από ένα ΠΟΛΥ μεγάλο συγκρότημα ... EDIT: (Pink Floyd) ;-)
hugelacky Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Interstellar Overdrive μήπως??? :roll: Απ'οτι θυμάμαι αυτοί είχαν "κάπως" παρόμοιο ήχο στα ήρεμα σημεία τους... EDIT: το έψαξα λίγο στο google και παίζει να υπάρχει γερμανικό group με το ίδιο όνομα οι οποίοι όντως διασκεύασαν Pink Floyd. Οπότε το sample που έδωσες παίζει να είναι από τους γερμανούς Interstellar Overdrive... Ααααα....δεν ξέρω...μπερδεύτηκα για τα καλά !!! :? :neutral: :-P
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μα ειπε οτι ειναι Ελληνες νομιζω. Δεν εχει καμια αλλη βοηθεια?? Λες τελικα να λεγονται Hey you?
hugelacky Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 TheBoyFromSalina αυτό λέω κι εγώ... Σορυ αν δεν το διατύπωσα καλά παραπάνω αλλά υπάρχουν και έλληνες Interstellar Overdrive! EDIT: Αυτοί είναι οι έλληνες : http://www.interstellaroverdrive.homestead.com/main.html και αυτοί οι γερμανοί : http://www.interstellar-overdrive.de/ Οι έλληνες βγάλανε 2 δίσκους και μετά διάλυσαν.
robas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Εγώ πιστέυω πως είναι η απάντηση στον Bill Gates και λέγονται: The Wall
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Ηugelacky ειμαστε θυματα του γραπτου λογου, τι να κανουμε....
hugelacky Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 LoL TheBoyFromSalina! :D Μόνο που μας ξέχασε ο darkkin... EDIT: τελικά έχεις απόλυτο δίκιο TheBoyFromSalina! Έχω καεί μου φαίνεται! Διάβασα βιαστηκά το "Το όνομα (δύο λέξεις) είναι και τραγούδι από ένα ΠΟΛΥ μεγάλο συγκρότημα ... EDIT: (Pink Floyd)" που έγραψε ο darkkin και νόμισα ότι το όνομα του group είναι 2 λέξεις & ότι το τραγούδι (sample) είναι Pink Floyd! Γι αυτό και στο παραπάνω post μου ανέφερα για διασκεύη....Τρελό μπέρδεμα αυτο το κομμάτι ρε παιδί μου... :-P
darkkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Sorry για την καθυστέρηση, είχα ένα μικρό πρόβλημα "πρόσβασης" σε pc... Το συγκρότημα είναι Interstellar Overdrive και το κομμάτι λέγεται Flattered. Δεν διέλυσαν πάντως, ετοιμάζουν κάποια νέα κομμάτια και live μετά το καλοκαίρι...
hugelacky Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Άντε! Τελικά δεν διαλύθηκαν? Οπότε βάζω σάμπλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.