robas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Πάλι καλά που δεν είπες Scyklad :razz: :razz: Ούτε αυτοί είναι πάντως Ps: Εσύ δε πάιζεις LINeAGE???? :razz: :razz: :razz: :razz:
Cristina Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 hahahahahahahaha!!! Στο μυαλό μου είσαι! Βάσει αυτών το είπα. :lol: Edit: Είπα να κάνω διάλειμμα! Αρχίσαμε το δούλεμα...; Εε??Εεε??Εε??Εε??Εεε??
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Πάλι καλά που δεν είπες Scyklad :razz: :razz: Καμια βοηθεια δεν παιζει?
Cristina Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Εν τω μεταξύ... Να! Εδώ το έχω! /me δίχνει την γλώσσα της! Δεν μου έρχεται όμως... Πασίγνωστο είναι! Oof! Edit: Αααααα! Μήπως Apotheosis - O Fortuna?
robas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Και το κλασσικό μου hint: Το όνομα του group έχει έναν διψήφιο αριθμό μέσα :razz: :razz:
Cristina Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Αρχίσαμε πάλι τα μαθηματικά και τις φυσικές... Ρε τι παθαίνει κανείς άμα παίζει με απόφοιτους θετικής κατεύθυνσης... Edit: Μα γιατί να μοιάζει τόσο το Anasthasia με το O Fortuna; Μου λέτε;
robas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Salinas, Salinas, Salinas..... Edit: δε μοιάζουν και τόσο... :razz: :razz:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Wooo http://briefcase.pathfinder.gr/file/theboyfromsalina/29633/438431 Edit: Ε, να μην κανω κι εγω ενα edit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.