Godfath3r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Aκούγεται πολύ ωραίο αλλά δυστηχώς δεν ξέρω τί είναι...!?
robas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Κρίνοντας απο τις μουσικές σου προτιμήσεις θα πώ Rammstein (αλλά δε μου κάνουν με τπτ :razz: )
hugelacky Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Γιατί δεν σας κάνουν καλέ? :razz: Αυτοί είναι! το κομμάτι είναι από τον προηγούμενο δίσκο τους.
robas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ... και καλησπερίζω με hint. Σουιδικό rock/alt-pop group με διεθνή επιτυχία σε βαθμό να κυκλοφορούν τα ίδια album και στα σουιδικά αλλά και στα αγγλικά. Το σαμπλε είναι απο το 4 full-lenght album (2000) στους. Φέτος κυκλοφόρισε το 6ο album τους.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Kent - Music non stop? Εχω χρονια να τ ακουσω και δε θυμαμαι καν πως παει, οποτε μαλλον πεφτω εξω
robas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Έπεσες πολύ κοντά. Είναι το προηγούμενο κομμάτι του album, το Revolt III. Συνεχίζεις george.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Οχι ρε παιδια Και το εβαλα για πανευκολο. Αμερικανικο συγκροτημα που θεωρειται οτι βοηθησε να περασει το rap στο ευρυ κοινο, αφου στο συγκεκριμενο κομματι ακουγεται το πρωτο γυναικειο rap. (1980) H μουσικη που επαιζαν ομως καμια σχεση, ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.