Mixalakis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 'Belinda Carlisle - I Get Weak'... Άλλη φορά να βγάζεις το taq... :razz: Θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφερόν για όλους... Ξαναβάλε Γιώργο και μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος...
robas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 και εσύ γρήγορος edit: Ακυρο το sample γιατι ξεχασα το tag. Βαζω σε λιγο αλλο
robas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Και πιο σωστα Photographic (Some Bizzare Version) απο το 1ο best τους
Mixalakis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Άσχετο αλλά ας το αναφέρω.... Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ιδιαίτερη συλλογή (A Greek Tribute To Depeche Mode) με τραγούδια των Depeche Mode απο Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα....(Πολύ ενδιαφέρον) Επιστροφή στα δικά μας...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Τωρα αυτο ειναι η Pino Donaggio - Io che non vivo piu di un' ora senza te η Dusty Springfield - You don't have to say you love me αλλα βαριεμαι να τσεκαρω πιο απο τα 2 - μαλλον το 2ο Στανταρ ομως ειμαι μεσα, οποτε ... http://briefcase.pathfinder.gr/file/theboyfromsalina/29633/436325
Mixalakis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Και πολύ καλά κάνεις Salinaldo και συνεχίζεις μιάς και είναι Dusty Springfield... Καμιά βοήθεια για αυτό που έβαλες??? Και σου έχω πεί ξενυχτισμένος να μην βάζεις samples φαινόμενο... :razz:
Cristina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Από ταινία είναι αυτό; Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε το «GhostBusters»... Όχι το basic theme, φυσικά. Ίσως κάποιο άλλο από εκεί... Σα να ακούω... φαντάσματα.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Ναι, φαντασματα του παρελθοντος. Kαι συγκεκριμενα του 1967. Δυο μελη του συγκροτηματος εχουν πεθανει, ο ενας απο το 1980. Παρεμπιπτοντως ειναι απο ταινια (τηλεοπτικη) αλλα αυτο ειναι μαλλον παραπλανητικο, αφου στην ιστορια εμεινε το soundtrack περισσοτερο, που κυκλοφορησε ως EP και πηγε στο #2 στη Βρετανια. Το συγκεκριμενο κομματι αναβιωσε στη δεκαετια του 90 στις ζωντανες εμφανισεις των Oasis.
Mixalakis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Προφανώς Beatles.... Απο το soundtrack Magical Mystery Tour... Edit: Και το τραγουδάκι είναι το 'I Am The Walrus'....
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Βεβαιως, συνεχιζεις. Μονο που δεν ειναι τραγουδακι αλλα τραγουδαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.