sboo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Nick Cave είναι αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο... το θυμήθηκα Nick Cave - Nature Boy
robas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 καμιά βοήθεια θα μπορούσαμε να έχουμε???? (θυμίζει σε κανέναν άλλο στην αρχη με το μπάσο Michael Jackson???)
Mixalakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Ναι σε εμένα... Billie jean is not my lover....... :razz:
sboo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Αμερικάνικης προέλευσης συγκρότημα μυστήριο... όσο κι αν φανεί παράξενο κανείς δεν έχει δει τις φάτσες τους μέχρι σήμερα μας που κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι σαν μάτια(!!!) ειδικέυονται στις διασκευές παραδοσιακών κομματιών και εμβατηρίων...
robas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 The Residents. Κάτσε να βρω και το κομμάτι (αν τα καταφέρω φυσικά :razz: ) edit: τι να βρώ με τα 40 και βάλε albums που έχουν. :-? edit2: Λές να είναι αυτό: Poor Kaw-Liga's pain????
sboo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 σωστός ο robas για το συγκρότημα... για να δούμε αν μπορεί να βρεί και το κομμάτι...
robas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 λοιπόν για να μην απελπίζεστε είναι το Kaw-liga OK. Το ίδιο (μάλλον) είπα κι εγώ στο 2ο edit μου. Πάμε παρακάτω λοιπόν
Mixalakis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Σωστός... Ακόμα να βάλεις???? Edit: Όχι πάλι Ώχρα Σπειροχαίτη.... :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.