Cristina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 έμενα schiller μου θυμίζει, αλλά..... Είσαι κοντά στο είδος. Το project αυτό ανήκει σε 4 μέλη από 4 μεγάλα συγκροτήματα του είδους: Icon Of Coil, Covenant, Apoptygma Berzerk και NVN Nation (vocals) Το CD είχε μόνο ( ) 13 remixes του τραγουδιού αυτού και μεταξύ αυτών ένα ήταν του Heiko Maile των Camouflage και κυκλοφόρησε το 2003.
Cristina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Επιτέλους... Edit: Οι πηγές σου σε βοήθησαν γρήγορα σήμερα.
Mixalakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Νομίζω ότι ουσιαστικά μας το είπες εσύ μιας και η βοήθεια ήταν καταλυτική... Ειδικα το ότι κυκλοφόρισε σε 13 remixes αυτό ήτανε κλειδί... Κάτι εύκολο...για την συνέχεια... Edit: Πάντα έχεις ένα καλό λόγο για εμένα... Ορίστε η πηγή μου...
Mixalakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Συνεχίζεις Salinaldo... Επηρεασμένος απο το ποδοσφαιρικό φαινόμενο Ronaldo...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Xαχαχαχαχαχααα χαχαχαχ χαααα χα *κοβονται τα γελια* ΕΠΟΜΕΝΟ http://briefcase.pathfinder.gr/file/theboyfromsalina/29633/435365
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.