Cristina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Θα βάλω τα δυνατά μου να το βρω... Edit: Άντε... Ακόμα ένα πανεύκολο! Ούτε του παπά μην το πείτε!
Cristina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μάλιστα... Θέλετε και hint... Μετά από την επιμονή του Γιώργου (roba) αποφάσισα να σας δώσω ένα μικρό... Όμως ρε παιδί μου... δεν με προσέχετε τί λέω... Το έχω παράπονο... Το group αυτό είναι Ελληνικό και η ιδιότητα τους η οποία είναι παράλληλη με την μουσική τους σταδιοδρομία, είναι ιδιαίτερη και ασυνήθιστη γι αυτόν τον χώρο.
hugelacky Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Koita...mono 2 tous exw (eytyxws)..kai den einai kapoio apo ayta!
Cristina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Yes! Αυτό είναι! Btw... Νομίζω πως είναι πολύ παρεξηγημένοι οι Ελεύθεροι... Έχουν πολύ πολύ καλή μουσική και ο τραγουδιστής τους (δεν θυμάμαι το όνομά του) έχει απίστευτη φωνή! Για τους fans της Metal: Τραγουδούσε στους Innerwish... Ακούστε τα «Have You Ever...» και «Last Thing I'll Remember»... Εκπληκτικές μπαλάντες... :roll: Γιώργο... Σειρά σου!
robas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 αφού είναι σειρά μου πάρτε ένα ps: huge δεν έρχεσαι και στο irc στο #mplampla!!!
hugelacky Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 ps: huge δεν έρχεσαι και στο irc στο #mplampla!!!Eftaseeeeeeiiiiii To sample den mou leei kati...kana hint?
Cristina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Turbonegro - The Age Of Pa(m)parius... :roll: Μα τί μας βάζεις; (να ακούμε ντε! τσ τσ τσ... ) Πάρτε μια κομματάρα τώρα για να έχετε δουλειά αύριο... http://briefcase.pathfinder.gr/file/BlueBell/36141/435231
Shadowthief Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Btw... Νομίζω πως είναι πολύ παρεξηγημένοι οι Ελεύθεροι...Έχουν πολύ πολύ καλή μουσική και ο τραγουδιστής τους (δεν θυμάμαι το όνομά του) έχει απίστευτη φωνή! Για τους fans της Metal: Τραγουδούσε στους Innerwish... Ακούστε τα «Have You Ever...» και «Last Thing I'll Remember»... Εκπληκτικές μπαλάντες... :roll: Ορμώμενος (πως τα λέω έτσι) απ'το post της Χριστίνας να πω ότι πέρα από αυτές τις 2 κομματάρες αξίζει να ακούσετε και το δεύτερο album των Innerwish (αν και σε αυτό δεν τραγουδάει ο Γιάννης Παπανικολάου) που κυκλοφόρησε πέρυσι και είναι δισκάρα. Είναι και Έλληνες' date=' ένας λόγος παραπάνω. :grin: Άσχετο με το topic αλλά ήθελα να το πω.Μη βαράτε όλοι μαζί :wink: Τέλος διαφήμισης. Συνεχίστε ελεύθερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.