TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Χμμμμ.... Αμερικανικο συγκροτημα με χιουμοριστικο στιχο. Εκαναν την πρωτη τους επιτυχια με ενα κομματι που σαμπλαρε ατακες απο ταινιες του Tarantino το 1996. Τα τελευταια χρονια εχουν αντικαταστησει τον ντραμερ τους. Αυτο το τραγουδι κυκλοφορησε το 1998 απο ενα δισκο που ειναι 100%... κατι.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Συγκροτημα ειπαμε, δε με προσεχεις Ο τραγουδιστης εχει μεινει γνωστος για τη χαρακτηριστικη βραχνη φωνη του, τις ατακες του, οτι πινει πολυ, το μουσακι του και τη θητεια του στους λοκατζηδες.
Fozzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 apla eipes amerikaniko xioumoristiko.. kai phge kateftheian ekei o nous mou.. (xwris kan na akousw to sample..hehe)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Οχι, νομιζω ηταν το αμεσως προηγουμενο single.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 oxi............................................ Ειναι το Big night out. Νομιζω ο Μιχαλης πρεπει να συνεχισει ετσι κι αλλιως
Mixalakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Απο αυτό το άλμπουμ έχω μόλις 2 τραγούδια οπότε έψαχνα... Γιώργο βάζω ή βάζεις??? Edit: Συνεχίζουμε συνεπώς...
robas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Άσχετο αλλά George είσαι σίγουρος για τον τίτλο του κομματιού??? Το έχω το album (Columbian 100%) και είναι το track 4 το οποίο ονομάζεται "Korean Bodega" Χίλια συγνώμη George. Έκανα λάθος. Είναι τόσο ίδια τα κομμάτια!!!
Mixalakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Ενδιαφερον, αλλα.... Περίμενα Γιώργο πώς εσύ τουλάχιστον θα το ήξερες... Hint: Κομμάτι απο ένα άλμπουμ (1995) απλά σταθμός για την ηλεκτρονική και dance μουσική... Ένα ηλεκτρονικό Dance ντουέτο που επηρέασε μετέπειτα πολλά γκρούπ με τους ηχητικούς του πειραματισμούς...
Cristina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Γιατί μου θυμίζει Army Of Lovers; Φυσικά καμιά σχέση... Αλλά έχει κάτι μέσα που μοιάζει με το «My Army Of Lovers»...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Περίμενα Γιώργο πώς εσύ τουλάχιστον θα το ήξερες... Ναι, αλλα δεν εχω παρει ακομα το χαπι μου. Οχι ασπιρινη βεβαια, γιατι ως γνωστον, "καθε μερα κι αλλο χαπι" . :razz: Και πλακα πλακα οντως μοιαζει με το My army of lovers... Μηπως ειναι Οrbital?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.