MariaTs. Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Τους???Ένας είναι βρε... Ο Ludovic Navarre! Αλλά χρησιμοποιώ πληθυντικό, μιας και έχουν δουλέψει κι άλλοι άνθρωποι στις δουλειές του! :wink:
MariaTs. Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Days Of Pearly Spencer πάντως είναι το κομμάτι. Ή μήπως είναι sample σ'αυτό που μας ζητάς να βρούμε;
Mixalakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Φυσικά σαμπλάρει το κομμάτι του Almond... Ας δώσω ένα hint για να μην σας παιδέψω... Υπάρχει στο cd που κυκλοφόρησε πριν κανένα μήνα η γνωστή παραγωγός Μάχη Λαμάρ... Το δε συγκρότημα έχει κάτι κοινό με τα τσιγάρα που καπνίζω...(Με την μάρκα εννοώ...) :razz:
Cristina Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Από τον τίτλο και μόνο, στην τύχη διάλεξα να κατεβάσω το 'One Of These Days' (λόγω του 'Days'), και ναι... ήταν αυτό. Τώρα τί κοινό έχει με μάρκα τσιγάρων το 'Ambassador', δεν ξέρω...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Από τον τίτλο και μόνο' date=' στην τύχη διάλεξα να κατεβάσω το '[b']One Of These Days[/b]' (λόγω του 'Days'), και ναι... ήταν αυτό. Τώρα τί κοινό έχει με μάρκα τσιγάρων το 'Ambassador', δεν ξέρω... Kατι μου μυριζει εδω... Σας ερχομαι. Εdit Νομιζα θα σας βρω στο mplampla αλλα λειπετε.
Mixalakis Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Από τον τίτλο και μόνο' date=' στην τύχη διάλεξα να κατεβάσω το '[b']One Of These Days[/b]' (λόγω του 'Days'), και ναι... ήταν αυτό. Τώρα τί κοινό έχει με μάρκα τσιγάρων το 'Ambassador', δεν ξέρω... Τελικά πολλές φορές το ένστικτο σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις... :wink: Όσο αναφορά τα τσιγάρα... Muratti Ambassador... Συνεχίζεις Χριστίνα...
MariaTs. Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Όσο αναφορά τα τσιγάρα... Τα δικά μου λαθάκια τα προσέχεις, τα δικά σου όμως; "Όσον αφορά τα τσιγάρα..." , έπρεπε να γράψεις! :-P :grin:
Cristina Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι... Ήθελα βέβαια να είναι λιγάκι δύσκολο γιατί πολύ σε εύκολα σας έμαθα lately... Νομίζω όμως πως και αυτήν την φορά θα το βρείτε γρήγορα...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Mitsuko Horie - Ashita ga suki χαχαχαχαχχααααααααααααααααα εδιτ! επομενο http://briefcase.pathfinder.gr/file/theboyfromsalina/29633/433738
Cristina Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Τί είσαι εσύ ρε γμτ!!! Είσαι απίστευτος!!! Πωπωωωωωωωωωωωωω!!!! Για την ιστορία... Είναι το Theme από την Candy-Candy!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.