AnnaXatheis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 H mipws eipa vlakeia? :roll: :roll: :roll:
Cristina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Αυτό το τραγουδάκι όοοοοολοι το ξέρουν/έχουν ακούσε κάπου και κανείς δεν ξέρει τίτλο! Είναι το 'τραγούδι-φάντασμα'! Αννούλα, δεν είπες βλακεία. Λέει όντως σε κάποιο σημείο κάτι που ακούγεται σαν 'Domine', αλλά δεν είναι αυτός ο τίτλος. Pred, δεν είναι Enigma αλλά είναι πάνω κατω ίδιο style. New Age. Και δεν είμαι cheater... Σε κλάσματα δευτερολέπτου έκανα edit γιατί από βιασύνη το έγραψα λάθος. Αλλά εσύ βρε παιδί μου μέσα σε 1' πρόλαβες να το δεις και να απαντήσεις κιόλας!!! @_@
predator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 e eimai grigoro pistoli egw , ti me perases?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Νομιζω Ameno λεγεται το κομματι, τωρα ποιος το λεει.... O DJ Quicksilver το ειχε πειραξει καποτε.
Cristina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Γιώργο, ναι! Έτσι λέγεται! Και είναι από το μονομελές group 'Era'. Για την ακρίβεια είναι project του Eric Levi.
predator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 to eixe kapoio komma sti proeklogiki tou ekstrateia? an oxi 8ymatai kaneis pws legete ayto pou eixe to pasok palia?:roll: kai ayto etsi kapws atmosfairiko htane... fobero kommati e!?
AnnaXatheis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 lol Carmina burana nomizw legetai h kapws etsi! Elpizw na voithisa!
Cristina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 an oxi 8ymatai kaneis pws legete ayto pou eixe to pasok palia? 'Carl Orff - O Fortuna' (από 'Carmina Burana') Άκουσέ το εδώ. Γιώργοοοοοοοο!!! Η σειρά σου!
predator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 ok thanks koritsia! twra pou akouw kai ta 2 , nomizw oti to anemo itane ayto pou epsaxna alla kai ta 2 mamane!xixixi! wraia epilogh cris,etsi na emploutizoume ta akousmata mas!
AnnaXatheis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Na rwtisw kati sxetika me tous kanones tou paixnidiou? :roll: Epitrepontai k ellhnika kommatia,h kaluterea na menoume sta diethni mias k einai eurytera gnwsta ana ton kosmo? :roll: :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 As parei kapoios ti seira mou pls...
Cristina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Άννα, γιατί όχι; Μόνο που δεν ξέρω κατά πόσο ακούμε όλοι Ελληνική μουσική και ΤΙ Ελληνική μουσική ακούμε. Αφού ο Γιώργος παραχωρεί τη σειρά του... Πάρτε ακόμα ένα που είναι και Ελληνικό... (χιχι! ): Sample
AnnaXatheis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Thank you Cristina, gia tin dieukrinisi! btw den to kserw to kommati.....
Mixalakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Κυρία Moderator συνεχίστε άν έχετε την καλοσύνη εσείς για να μην κολλήσει το παιχνιδάκι και αύριο υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να βάλω και εγώ κανένα κομματάκι... Σας ευχαριστώ πάααααααρα πολύ ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.