Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Coldplay - Speed Of Sound???

an einai na vazoume akikloforhta tracks re paidia...pio to nohma tou paixnidiou?

Απο το official site των Coldplay

NEW SINGLE - Hear the new single 'Speed Of Sound' before it's release on 23rd May. Simply join the Coldplay members area, then launch the 'Coldplayer'.

Δημοσ.

...It's release on May 23rd... kai exoume aisiws 17...

to kommati to exw k egw, kai polloi alloi... apla it's 'not fair' mesa se kapoia plaisia...

apopsh mou..an pistevete oti kanw lathos...eksigeiste mou

Δημοσ.

Ένα hint γιά να πάμε παρακάτω...

Ο εν λόγω κύριος θα ήταν παντελώς αδιάφορος αν δεν είχε έναν διάσημο αδελφό. Αυτό το τραγούδι είναι η μοναδική του επιτυχία και ακουγόταν στο sequel μιάς πασίγνωστης ταινίας.

Δημοσ.
...It's release on May 23rd... kai exoume aisiws 17...

to kommati to exw k egw' date=' kai polloi alloi... apla it's 'not fair' mesa se kapoia plaisia...

apopsh mou..an pistevete oti kanw lathos...eksigeiste mou[/quote']

Δεν είπα οτι κάνεις λάθος, απλά δεςν νομίζω να υπάρχει και ένας fan των coldplay που να μη το έχει ακούσει το κομματάκι. Άλλωστε είδες πόσο γρήγορα το βρήκε ο Salinas!!

Δημοσ.

Πάνω που πάει να μου θυμίσει το theme από μια ταινία...

Ennio Moriconne;

Edit:

Αυτή η μουσική πρέπει να ήταν σε μια εκπομπή στην ΕΡΤ πριν καμια 20ρια χρόνια...

Εκπομπή τέχνης και πολιτισμού... Και κάτι από Αρχαία Ελλάδα σα να είχε...

Μάλλον δεν ξέρω καλλιτέχνη και τίτλο... :roll:

Δημοσ.

Πάνω που έκανα edit... :P

Μήπως είναι Έλληνας ο συνθέτης; Θεοδωράκης; Χατζιδάκις;

Δημοσ.

Επεσες μεσα σε σχεση με αρχαια Ελλαδα και ΕΡΤ. Το εβαζαν γενικα σε πολλα ντοκυμαντερ για την αρχαιοτητα.

Το παραξενο ομως ειναι οτι δεν τοχει γραψει Ελληνας. Ειναι βασισμενο σε ενα στασιμο απο τον Ορεστη του Ευριπίδη. :shock: Βρισκεται σε ενα cd που συγκεντρωνει σχεδον ολα τα σωθεντα μουσικα αποσπάσματα απο την Αρχαια Ελλαδα και καποια που βασιζονται σ'εκεινη τη μουσικη. Επειδη μαλλον το ξεχε** το θεμα, θα το αποκαλυψω σε λιγο αν δεν το βρει κανεις. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...