Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιμήθηκα και κανείς δε το βρήκε???

Grave Digger - The Last Supper

EDIT: Πάρτε και το δικό μου.

Επειδή είναι μάλλον δυσκολούτσικο δίνω και hint. Κομμάτι (techno) του 1994 του οποίου ο τίτλος είναι μια γιαπονέζικη λέξη για μια πράξη των σαμουράι. Πλέον ο τίτλος έγινε εύκολος. Πρέπει να βρείτε και το group όμως!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Ο τίτλος είναι (τι άλλο θα ήταν άλλωστε :mrgreen: ) Harakiri. Δεν είναι όμως αυτό Μαρία. Και εννοείται οτι πρέπει να βρήτε και το group (μετά το Hint που έδωσα)

Δημοσ.
Εδώ είναι το δικό μου δείγμα! Βασικά είναι πανεύκολο! Δεν δίνω για την ώρα κάποιο βοηθητικό στοιχείο! :grin:
Δημοσ.

Το γκρουπάκι είναι ντουέτο, απ'το χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Μιλάμε για 80's. Κάποια στιγμή χώρισαν τα ...τσανάκια τους και τα κατάφεραν μια χαρά στην πορεία! Δεν είναι Eurythmics!

Δημοσ.

Βλέπω ότι δεν υπάρχει απόκριση! Μα τόσο δύσκολο είναι; Άντε να διευκολύνω περισσότερο την κατάσταση. Το μικρό όνομα της τραγουδίστριας είναι Alison!

Δημοσ.

Η μόνη Alison που μου ήρθε στο μυαλό είναι η Moyet από τους Yaz...

Το τραγούδι όμως δεν μου λέει κάτι... :P

Θα πρέπει να το ψάξω. :)

Δημοσ.

Και βέβαια είναι οι Yazoo. Το δείγμα είναι απ'το κομμάτι τους 'Situation'! Συχωρείστε με που έδωσα τον τίτλο, αλλά από χθες και να συνεχιστεί και σήμερα η αναζήτηση πάει πολύ! Αρκεί που απαντήθηκε κατά το ήμισυ! BoyFromSalina κάνε παιχνίδι εσύ τώρα... :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...