Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Για την ακρίβεια: «Με το σημάδι του σκορπιού».
Mixalakis Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Hint: Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει έδρα το 'Parc Des Princes'..... Το κομμάτι είναι του 2000....
me_robas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 σοβαρα????? ένα κομμάτι είχα απο δαύτους!!!!! :roll: :roll: :shock:
me_robas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Που να ξέρω. Μου φαίνονται πολύ ήρεμα αυτά τα κομμάτια. Λοιπόν, το δικό μου
Shadowthief Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Πωπω οργιάσατε ρε σεις!!! Κρίμα που κοιμόμουνα εγώ γιατί θα τα χα βρεί όλα
MariaTs. Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Απορία: Γιατί το μουσικό παιχνίδι από παιχνίδι με τους τίτλους, κατέληξε να βρίσκεις το τραγούδι από κάποιο δείγμα; me_robas κάτι μου θυμίζει το κομμάτι. Σίγουρα την εποχή των techno! :grin: Μήπως είναι T.Series;
Shadowthief Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Απορία: Γιατί το μουσικό παιχνίδι από παιχνίδι με τους τίτλους, κατέληξε να βρίσκεις το τραγούδι από κάποιο δείγμα; Ώχ όντως... :grin: Δεν το είχα προσέξει... να μου πεις είναι και 150 σελίδες πίσω :razz:
me_robas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Απορία: Γιατί το μουσικό παιχνίδι από παιχνίδι με τους τίτλους' date=' κατέληξε να βρίσκεις το τραγούδι από κάποιο δείγμα; me_robas κάτι μου θυμίζει το κομμάτι. Σίγουρα την εποχή των techno! :grin: Μήπως είναι T.Series;[/quote'] 1ον: Έτσι είναι πιο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα μαθαίνεις και κάποιο καμμάτι που δεν ξέρεις. 2ον: Είναι κομμάτι εκείνης της εποχής και όχι οι T.Series. HINT: Το όνομα του τραγουδιού (1 λέξη και ένα άρθρο) και το όνομα του group έχουν μια ίδια λέξη.
Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Απορία: Γιατί το μουσικό παιχνίδι από παιχνίδι με τους τίτλους, κατέληξε να βρίσκεις το τραγούδι από κάποιο δείγμα; Είχε κορεστεί και είχαμε κουραστεί, αλλά θέλαμε να παίζουμε. Και φυσικά, όπως σου απάντησε και ο Γιώργος, είναι πιο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα μαθαίνουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.