TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Λοιπον... ειναι το ομωνυμο κομματι απο μια ταινια του 2001 . Η τραγουδιστρια ειναι βετερανος στο ειδος της, που δεν εχει καμια σχεση με αυτο το κομματι. Στην αφισα της ταινιας αναφερεται μια κριτικη που ελεγε: "Ανασταση για το ελληνικο σινεμα"
me_robas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Τσανακλίδου??? Τώρα για το τραγούδι πρέπει να ψάξω λιγάκι (αν ειναι αυτή φυσικα) EDIT: το εσβησα!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Oxι δεν ειναι... Ενα απο τα πιο ωραια της κομματια ειναι το "Μάσκα" , που και παλι ξεφευγει απο τον ηχο που την εχει συνηθίσει το κοινο της τα τελευταια 25 χρονια περιπου.
Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Τσανακλίδου???Τώρα για το τραγούδι πρέπει να ψάξω λιγάκι (αν ειναι αυτή φυσικα) EDIT: Δεκαπενταύγουστος πρέπει να είναι το τραγούδι Έχω μια απορία βρε Γιώργο... Πριν πεις κάτι, το ξέρεις ή στην τύχη το λες; Το ομώνυμο τραγούδι είναι της Γλυκερίας και όχι της Τάνιας. Όντως η ταινία είναι αυτή, αλλά το τραγούδι καμιά σχέση με το sample. Δεν μπορώ να βρω που έχω βάλει και το ost γμτ...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Ναι, Γιωργο. Συνεχιζεις. Γλυκερια - Δεκαπενταυγουστος ηταν το κομματι. EDIT ΜΠΑΧΑΛΟ τα καναμε παλι
Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Εεεεεεεεε!!! Μετά το post μου! Τί να κάνωωωω; Αργείς! Κι επίσης αργείς να βάλεις sample! Ακόοοοοοοοομα;;;;;;
me_robas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Εεεεεεεεε!!!Μετά το post μου! Τί να κάνωωωω; Αργείς! Κι επίσης αργείς να βάλεις sample! Ακόοοοοοοοομα;;;;;; και επειδή μου την είπες πάρτε ένα δύσκολο ps: το post Μου το έσβησα στις 3:09 και εσύ postαρες στις 3:12, ενώ είχα βάλει είδη την σωστή απάντηση στις 3:11.
Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Καλά... Καλά... Δώσε και hint! Μου θύμισε λιγάαααααακι Marusha, αλλά σιγά μην είναι... Edit: Σερνόμαστε και λιγάκι που και που... Θέλουμε και 1-2 λεπτά να γράψουμε το κείμενο... Δεν είμαι και ο Flash!
me_robas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 καμια σχέση και οι 2. είναι old skool hardcore/breakbeat και στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει κάνει και Remix ο Micky Finn ps: έβαλα και 38'' sample. τι άλλο θέλετε!!!!
Mixalakis Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Urban Shakedown feat Micky Finn - Some Justice (We'll Live As One Family promo 1992) Αυτό μου έβγαλε ο γούγλης... Λές???? Edit: Δάσκαλε μας παλάβωσες μ'αυτό το κομμάτι... Powerpill - Pac-man (Powerpill Mix / Micky Finn Mix 1992) Μήπως αυτό???? :razz:
me_robas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 μπορώ να πώ μόνο ότι βρήκες το group του Micky Finn!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.