me_robas Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δε δίνεις και ένα Hint για να περνάει η ώρα!!! :grin:
Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Άααααντε ας δώσω ένα... Νωρίς νωρίς... Η φωνάρα που ερμηνεύει αυτό το τραγούδι, ανήκει σε μία κυρία που ξεκίνησε τέλη του '70 και δεν υπάρχει κανείς που να μην ξέρει έστω κι ένα της τραγούδι. Το τραγούδι που ψάχνουμε είναι τέλη '90ς και νομίζω πως δεν έχει κάποιο άλλο γνωστό τραγούδι τόσο πρόσφατο.
me_robas Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 xmm... δε μου έρχεται τπτ στο μυαλό. Loreena McKennitt??????? (μπα...)
Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Όπως είναι λογικό, οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν μέσα στην δεκαετία του '80. Είναι rock και στο παρελθόν συνεργάστηκε και με 2 Έλληνες (μία Ελληνίδα κι έναν Έλληνα), για την ίδια δουλειά. Αυτό το last, νομίζω πως θα δώσει και την απάντηση... Θέλω και το τραγούδι όμως γιατί η καλλιτέχνις ήταν το εύκολο μέρος.
Mixalakis Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Προφανώς Bonnie Tyler.... Μισό να σου πώ και το κομμάτι.....
dim_b Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Ορίστε το επόμενο. Ελπίζω να μην είναι πολύ δύσκολο
dim_b Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 One hit wonders από την Βρετανία που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το #1 την περίοδο που οι Αμερικάνοι ήταν έτοιμοι να δεχτούν οτιδήποτε προερχόταν από την απέναντι μεριά του Ατλαντικού. Στην ουσία ήταν μιά ομάδα session μουσικών που τους μάζεψε ένας συνθέτης και παραγωγός με σκοπό να ηχογραφήσει αυτό το τραγούδι, αλλά η επιτυχία του ήταν τέτοια που τους οδήγησε στο να κυκλοφορήσουν ολόκληρο άλμπουμ (και άλλο ένα την επόμενη χρονιά), χωρίς όμως άλλη επιτυχία. Το όνομα της "μπάντας" παραπέμπει σε ένα μουσικό είδος που άνθησε στην Αμερική στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 New Vaudeville band - Winchester cathedral επομενο
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Ελληνικο συγκροτημα απο τη Θεσσαλονικη στο 2ο δισκο του...
me_robas Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μετά το hint το group ήταν εύκολο. Universal Trilogy. Τώρα για το track χρειάστικε και λίγο ψάξιμο. Μάλλον είναι το Inside Blue
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Οχι, δεν ειναι αυτοι Απο αυτο το group εχουν περασει τρεις τραγουδίστριες. Το κομματι αυτο, το οποιο θεωρω το καλυτερο τους, το τραγουδαει αυτη που εχει παραμεινει μεχρι σημερα στο συγκροτημα, αν και τη συγκεκριμενη περιοδο δεν ηταν η μονη γυναικα στο group.... Xρονια πολλα κιολας, συνονοματε.
me_robas Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Χρόνια μας Πολλά GEORGEEEEEEEE Όσο για το sample..... θα ξαναπροσπαθήσω. :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.