Neo24483 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν το παρόν thread συνάδει με τους κανονισμούς του forum, αλλά θα παρακαλέσω για την επιείκια των mods. Όλα ξεκίνησαν όταν μου έκλεψαν το κινητό μου σε ένα netcafe... Από τότε και ως και σήμερα, δεν έχω κινητό, όμως παρά το ότι στην ουσία έχω ηρεμήσει, είναι εργαλείο το άτιμο. Ένας φίλος μου έδωσε ένα P341i που είχε βρει, όμως ήταν κλειδωμένο. Το άφησα στο συρτάρι μέχρι να μαζέχω χρήματα για να πάρω το καλώδιο. 40 ευρώπουλα δεν περισσεύουν κάθε μήνα για να πάνε τζάμπα. Με τα πολλά κατάφερα και βρήκα και καλώδιο, και πριν λίγη ώρα κατάφερα (ω θαύμα!) να κάνω τα XP να δούνε το καλώδιο... Το πρόβλημα είναι το εξής. Γνωρίζετε κανένα προγραμματάκι που να κάνει update στο firmware (συνεπώς και να επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις του κινητού);... Σώστε με... Έχει πάει 4.30 κι έχουν σπάσει τα νεύρα μου... Όλο διαφημιστικά βλέπω στα site Που υποτίθεται ότι έχουν τα προγράμματα...
doundoul Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ SERVICE ΤΗΣ PANASONIC ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ i-mode.
mikaha Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Universal Simlock Remover Universal Simlock Remover for unlocking GSM mobile phones with manuals and codes. Universal Simlock Remover - It is a special set of programs for GSM mobile phones. You can find programs for simlock remove in Alcatel, Benq, Ericsson, LG, Motorola, Mitsubishi, Maxon, NEC, Nokia, Panasonic, Philips, Samsung, Sendo, Sharp, Siemens, SonyEricsson, Toshiba, Vitel, VK.Besides we included service codes and step by step manuals on how to work . http://cooldjworld.free.fr/uni/usr.zip
Neo24483 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Thanks παίδες, αλλά τελικά κατάφερα να κάνω πατέντα. Δεν με ενδιέφερε και τόσο το i-mode, οπότε βρήκα μια αναβάθμιση για το Χ-70 και του την έκατσα χωρίς πολλά πολλά, χρησιμοποιώντας το cb2000...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.