Προς το περιεχόμενο

κλεινοντας τον firefox γίνεται αυτόματη επενεκίνηση

spartacus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : BFB42FCE BCP3 : F16A2AA0

BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 768_1

C:\DOCUME~1\NIKOS~1.SPA\LOCALS~1\Temp\WERa0c4.dir0 0\Mini122305-02.dmp

C:\DOCUME~1\NIKOS~1.SPA\LOCALS~1\Temp\WERa0c4.dir0 0\sysdata.xml

κλεινοντας τον firefox γίνεται αυτόματη επενεκίνηση (έχω απενεργοποιήσει από την διαχείρηση συσκευών την αυτόματη επανεκίνηση) και αφού ξεκινήσει ξανα ο υπολογιστής βγάζει τα παραπάνω μηνύματα, όλες οι ρυθμίσεις του firefox χάνονται

στα συμβάντα μου βγάζει τα εξής Κωδ. σφάλματος 1000008e, παράμετρος1 c0000005, παράμετρος 2 bfb42fce, παράμετρος 3 f16a2aa0, παράμετρος 4 00000000.)

και το (Η παράμετρος TraceFileName δεν εντοπίστηκε στο μητρώο. Το προεπιλεγμένο αρχείο παρακολούθησης που χρησιμοποιήθηκε είναι το .)

Δημοσ.

ξέχασα να πω ότι το κάνει πιο συχνά όταν αφου τρέξω το τεστ της φορτνετ που είναι σε java κλείνοντας αμέσως μετά τον firefox

Δημοσ.

όσες φορες κι αν το κανω επενεγκατάσαση δεν αλλάζει κατι, γίνεται επαννεκίνηση του υπολογιστή και οι ρυθμίσεις του firefox χανονται

Δημοσ.

Πήγαινε στον "Πίνακα Ελέγχου" --> "Εργαλεία Διαχείρισης" --> "Προβολή Συμβάντων" και πες μας τι σφάλματα αναφέρονται εκεί.

Επίσης καλό είναι (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) να κάτεβάσεις από "Windows Update" όλες τις Ενημερώσεις των Windows.

8) 8) 8)

Edit: Πιθανόν η λύση να βρίσκεται ---> ΕΔΩ <---

Δημοσ.
Πήγαινε στον "Πίνακα Ελέγχου" --> "Εργαλεία Διαχείρισης" --> "Προβολή Συμβάντων" και πες μας τι σφάλματα αναφέρονται εκεί.

Επίσης καλό είναι (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) να κάτεβάσεις από "Windows Update" όλες τις Ενημερώσεις των Windows.

8) 8) 8)

Edit: Πιθανόν η λύση να βρίσκεται ---> ΕΔΩ <---

Τα αναφέρω στο αρχικό μου ποστ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...