Προς το περιεχόμενο

Απορια σχετικα με Adsl διαθεσιμοτητα στην περιοχη μου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 χρονια περιμενω ποτε θα ανοιξει καποια "πορτα" στην περιοχη μου για Adsl,εστελνα στον Οτε mails για εκδηλωση ενδιαφεροντος και μεχρι τωρα ουτε απαντηση ελαβα (αυτο ελειπε!!!)

Πριν κανα 5ημερο με πηραν τηλεφωνο απ τον οτε για να με ενημερωσουν οτι στην περιοχη μου ανοιξαν 32 πορτες για PSTN και 27 για ISDN .... (επιτελους ηρθε????)

Μπαινω λοιπον αυτες τις μερες στο internet για να δω αν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη μου , με τον γνωστο τροπο γραφοντας τον τηλεφωνικο μου αριθμο και τα αποτελεσματα ειτε με αναζητηση απο το site του Οτε ειτε της Vivodi μου λενε οτι προς το παρον η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη!!!

Ποιον να πιστεψω? το τηλεφωνημα απ τον Οτε που μου προσφερε και πακετο απευθειας για να ενεργοποιησουμε την γραμμη?? Η οτι τελικα δεν εχει ερθει ακομα το πολυποθητο dsl στην περιοχη μου? Η οτι ακομα δεν εχουν ενημερωσει ακομα το site τους για τη διαθεσιμοτητα στην περιοχη μου?

Παω σημερα στο πλαισιο για να παρω το dslcube και ο ενας υπαλληλος μου λεει οτι μπορω να παρω το πακετο και αφου με πηραν απ τον Οτε και με ενημερωσαν οτι εχω dsl τοτε σιγουρα εχω , αλλα για σιγουρια με στελνει στην υπαλληλο της τηλεφωνιας , και αυτη μου λεει , οχι να περιμενω μεχρι να δειχνει στο site οτι υπαρχει διαθεσιμη η υπηρεσια στην περιοχη μου !!!!!

Τελικα το μονο που καταφεραν ηατν να με μπερδεψουν! Τι να ισχυει τελικα??? δεν παει αλλο με pstn τα φαγε τα ψωμια της και τα νευρα μου :)

Δημοσ.

pare ton ote kai pestous thelo na energopoiiuthei i grammi mou san adsl kai ase to paketo.an stin energopoiisoun tsimpa mia sindromi apeuthias apo kapou i ena demo dokimase tin kai meta kaneis oti kaneis ;)den einai anagki na pas se etoimo paketo.

Δημοσ.

Σκέψου ότι αν πάρεις πακέτο και μετά θέλεις να αλλάξεις πάροχο θα πρέπει να διακόψεις τη γραμμή και να μπεις ξανά στην λίστα αναμονής γιά ενεργοποίηση. Μετά από 2 χρόνια αναμονής γιά διαθέσιμη πόρτα, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το ρισκάρεις;

Το καλύτερο είναι να ζητήσεις ενεργοποίηση της γραμμής από τον ΟΤΕ και μετά να πάρεις μιά συνδρομή από κάποιον ISP (και όχι πολύ μεγάλης διάρκειας γιατί οι τιμές πέφτουν συνέχεια). Αυτή την περίοδο πολύ καλή προσφορά μόνο γιά internet είναι της Forthnet με 3 μήνες δώρο στις 3μηνες συνδρομές.

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι να παρω το dslcube της Vivodi γιατι ειναι 512/128 και σε πολυ καλη τιμη, και ουτως η αλλως τα χει ολα μεσα , με μηνιαια συνδρομη δε θα μου βγαινει πολυ περισσοτερο σε 512???

Απ τον Οτε οταν με πηραν μου προτειναν το connx για 2 μηνες με δωρο ενα mp3 player αλλα μου ειπαν οτι αν δεν κρατησω την συνδρομη 12 μηνες θα πρεπει να πληρωσω την τιμη του player!!! πΟτε!!!! :)

Aν παρω στον Οτε και ζητησω ενεργοποιηση της γραμμης μονο και κανω συμβαση μετα με αλλον παροχο , δεν θα πληρωσω στον Οτε τελος ενεργοποιησης?

Αξιζει να το κανω ετσι? Η να παρω το dslcube που μου κατσε στο ματι και απ οτι ειδα το τελος ενεργοποιησης ειναι δωρεαν και ολα πληρωμενα για 5 μηνες!!!

Το γνωριζω οτι σε 5 μηνες αν διακοψω θα περασουν 15 μερες μεχρι να ξαναενεργοποιηθει η γραμμη μου , αλλα ισως ως τοτε η μηνιαια συνδρομη της vivodi να χει πεσει αρκετα και να παραμεινω σ αυτην!!!!

Το μονο που δεν γνωριζω ειναι αν εχει καλες ταχυτητες η vivodi και τελικα αν δεν εχει παιρνοντας την 512 της vivodi μη μου βγει χειροτερη απο την 384 της forthnet που μου αρεσε επισης!

Εχει κανεις καμια ιδεα για τις ταχυτητες της vivodi?

Παντως το σιγουρο ειναι οτι στην περιοχη μου μολις ανοιξαν οι πορτες για dsl και κανεις δεν εχει ακομα οποτε μαλλον δεν ειναι pitarismeno το δικτυο!Αρα πιστευω θα χω καλες ταχυτητες!

Επισης φιλε poulinοs αν κανω ενεργοποιηση μεσω Οτε και ειναι τζαμπα,(γιατι αλλιως δεν αξιζει) που μπορω να βρω demos για να δοκιμασω την γραμμη μου ? και μετα να παω για συνδρομη

Thanks προκαταβολικα

Δημοσ.

zitas apo tous providers na sou dosoun ena demo kai to dokimazeis.kai gia mena kalitera na energopoiiseis tin grammi ote kai na pareis mia sindromi na ise anexartititos.oloi oi megaloi isp tha sou dosoun kali taxitita alla exei na kanei kai me to dslam.ama ine pita tote oti kai na kaneis tha pigenei arga.

Δημοσ.

file ledbyzeppelin eixa to idio prob me esena...kai telika mia mera (eno mou eixan pei oti den exei ports stin perioxi mou)pao ston ote kai mou leei exoume "apeira" ports!!!!!t'apeksa.....eno prin mia vdomada mou eixan pei oti den exoun...tespa...kai tin mixani anazitisis min tin pisteveis sto internet giati ksexnane na tin enimerosoun opos ksexnane na riksoun kai tis times!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...