nikoskourtis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εχει τυχει σε κανεναν οσο περναει ο καιρος να μειωνεται το downloadιng του pc? Εμενα μετα απο καθε format κατεβαζει σφαιρα και μετα απο μερες μειωνεται ωσπου φτανει καποια στιγμη να μην κατεβαζει τιποτα. Αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι οτι το pc ανεβαζει δεδομενα συνεχεια χωρις να ξερω που τα στελνει και μου τρωει ολο το bandwidth με αποτελεσμα να μην κατεβαζει ουτε 1 kB. Με την pstn εκανα format καθε μηνα γι αυτο το λογο. Τωρα με το DSL κανω καθε 2 μερες. Πιστευω οτι ειναι διαφορα spyware που το κανουν αυτο. Βεβαια εχω ενα partition 3 GB και τα windows τα εχω zipparei μαζι με ολα τα προγραμματα εγκατεστημενα (εννοειται πριν μπω στο internet για να μην εχουν ιους και spy) και ετσι καθε φορα κανω format και unzip στο partition αυτο κι ετσι θελει μονο 10 λεπτα η ολη διαδικασια της επανεγκαταστασης. Το θεμα ειναι οτι καθε 2 μερες ειναι σπαστικο αυτο το πραγμα. Υπαρχει τροπος προστασιας; Εχω το norton antivirous και το antispiware της microsoft. Τι να βαλω να προστατευτω;
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δύο θα ήταν οι συνηθισμένες απαντήσεις... 1. Κάνε format 2. Βάλε Linux Τώρα έμεινε μόνο η 2η... Firewall έχεις; Για spyware δοκίμασε το Spybot - Search & Destroy και το Ad-Aware.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Κάθε δύο μέρες format?Μήπως είσαι κοντά στους πόλους που η μέρα διαρκεί 6 μήνες?? :grin: Σταμάτα να σερφάρεις στα τσοντοsites,με τον IE. Bάλε ΟΛΑ τα free anti spyware που θα βρεις.
nikoskourtis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δεν μπαινω σε τσοντες. Οταν ομως ψαχνεις καποιο crack ή καποιο προγραμμα free τοτε συνηθως βγαινουν μονες τους και οι τσοντες και οι "κατασκοποι".
nikoskourtis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 firewall δεν εχω. Κανενα καλο και free?
nimik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εχει τυχει σε κανεναν οσο περναει ο καιρος να μειωνεται το downloadιng του pc? Εμενα μετα απο καθε format κατεβαζει σφαιρα και μετα απο μερες μειωνεται ωσπου φτανει καποια στιγμη να μην κατεβαζει τιποτα. Αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι οτι το pc ανεβαζει δεδομενα συνεχεια χωρις να ξερω που τα στελνει και μου τρωει ολο το bandwidth με αποτελεσμα να μην κατεβαζει ουτε 1 kB. Με την pstn εκανα format καθε μηνα γι αυτο το λογο. Τωρα με το DSL κανω καθε 2 μερες. Πιστευω οτι ειναι διαφορα spyware που το κανουν αυτο. Βεβαια εχω ενα partition 3 GB και τα windows τα εχω zipparei μαζι με ολα τα προγραμματα εγκατεστημενα (εννοειται πριν μπω στο internet για να μην εχουν ιους και spy) και ετσι καθε φορα κανω format και unzip στο partition αυτο κι ετσι θελει μονο 10 λεπτα η ολη διαδικασια της επανεγκαταστασης. Το θεμα ειναι οτι καθε 2 μερες ειναι σπαστικο αυτο το πραγμα. Υπαρχει τροπος προστασιας; Εχω το norton antivirous και το antispiware της microsoft. Τι να βαλω να προστατευτω; Καλα πρωτη φορα τ'ακουω....εγω εχω και τα δυο (Νορτονα και Μανταμ Αντισπαιγερ) και δεν ειχα ποτε προβλημα (μονο κατι καραντινες που τα εσβηνα μετα...) βαλε Zonealarm free (για να μην ψαχνεις παλι και κολλησεις τιποτα ..) και βλεπουμε.. :grin:
giannhsg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 tsimpa ena norton corporate pou einai kai elafri, ena sygate personal firewall pro (an kai kati mou leei oti exeis router me ensomatomeno firewall) ara de xreiazese SOFTWARE firewall kathos to HARDWARE einai arketa kalitero telos vale kanena spybot h adware k ise tzitzi! d pernaei tipota akoma k an de prosexeis. (ean vevea exeis kati arketa enimeromeno p.x xp pro me sp2)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Το firewall δεν μπλοκάρει spyware ad aware..
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 de xreiazese SOFTWARE firewall kathos to HARDWAREeinai arketa kalitero Έχει αναφέρθεί κάπου πως υπάρχει hardware firewall...; Το firewall δεν μπλοκάρει spyware ad aware.. Ναι, αλλά είσαι σίγουρος πως είναι spyware και όχι κάτι άλλο...; Απλώς λαμβάνεις τα μέτρα σου για κάθε ενδεχόμενο. PC χωρίς firewall, απλά δεν υφίσταται σήμερις.
oLd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Spyware apo cr*ckosite einai afto file vale ZoneAlarm kai tha dis oti ta site me ta ser!als pou pas kai anigis apla den tha mporeis na ta anigis pleon giafton akrivos ton logo , einai pita sto spyware, kamia fora pou psaxno kana cr*ck i kana ser.. kai klino to ZA gia na ta aniksi meta trexo san ton trelo na kathariso prin megalosi to provlima. Apla vale ZA kai psaxne pio poli gia na vriskis afta pou thes
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Oταν είπα πως το firewall δεν μπλοκάρει spyware/adaware,δεν εννοούσα να μην βάλει.
slr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Γιατί δεν δοκιμάζεις να σερφάρεις με Firefox αντι για ΙΕ ? Πολλοί έχουν σωθεί με τον Firefox.
sotoman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 εγω παντα κανω κατι απλούστατο.τρεχω το msconfig,κοιταω οτι περιεργω υπάρχει στο startup(οπως search,355123ffg,arqe,κλπ.),το σκοτώνω στο task manager και μετα το σβηνο απο τον σκληρό.πιο ευκολο απο format ειναι...
xaotikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Το firewall δεν μπλοκάρει spyware ad aware.. Εξαρτάται. Το Outpost νομίζω μπλοκάρει
BIAP Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 xp pro me sp2 karspersky adaware pro microsoft antispyware kai ama perasei tipota eisai poly gademis to taktiko format kopsto, tha gamiseis to disko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.