Προς το περιεχόμενο

Που μπορω να βρω το Vivodi DSL Cube ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες σε ποιο αλλο καταστημα μπορω να βρω το DSL Cube της Vivodi, ΕΚΤΟΣ απο το Πλαισιο, γιατι εκει δεν υπαρχει ουτε για δειγμα ?

Thanx προκαταβολικα...

Δημοσ.

Thanks παιδια, στην Αθηνα παντως δεν υπαρχει Cube σε κανενα Πλαισιο, τουλαχιστον μεχρι αυριο, ετσι πληροφοριακα. Και η Vivodi το διαθετει μονο στο Πλαισιο. Εκτος και αν το παραγγειλεις με αντικαταβολη απο την ιδια την Vivodi, δηλαδη φεξε μου και γλυστρησα...

Δημοσ.

Εγω το πηρα χθεσ απο το πλαισιο στο ψυχικο πολυυυ χαλαρα..

Ειπα να την κανω την θυσια ξυπνησα σχετικα πρωι κατα τις 10 ημουν εκει και ειχε ΠΟΛΛΑ ακομα...αν θελετε καντε το ιδιο και εσεις...αλλιως ονλινε απο το σαιτ του πλαισιου

Δημοσ.
Thanks παιδια, στην Αθηνα παντως δεν υπαρχει Cube σε κανενα Πλαισιο, τουλαχιστον μεχρι αυριο, ετσι πληροφοριακα. Και η Vivodi το διαθετει μονο στο Πλαισιο. Εκτος και αν το παραγγειλεις με αντικαταβολη απο την ιδια την Vivodi, δηλαδη φεξε μου και γλυστρησα...

kalitera na pas esi o idios apo tin vivodi.stin athina itan konta sto mouseio.den xero an einai akoma ekei alla ida kai kapou sto xalandri ena ktirio tis ektos an thimame lathos gia to xalandri.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...