tvagge Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Παιδες σε ποιο αλλο καταστημα μπορω να βρω το DSL Cube της Vivodi, ΕΚΤΟΣ απο το Πλαισιο, γιατι εκει δεν υπαρχει ουτε για δειγμα ? Thanx προκαταβολικα...
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 tha sou elega pare ena tilefono tin vivodi mipos mporeis na tous rotiseis pou to exoun i ama ginetai na to promitheuteis apo autous.
stehellas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 egw tha sou elega na pas sto plaisio sthn stournara pou sigoura exei extes to vradi eixai opos kai sto the mall eixe psaxto ligw
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 kai gia na min trexeis pare ena til se ena katastima kai pes tous na sou dosoun to tilefono apo ekei i na se sindesoun apeuthias.
tvagge Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Thanks παιδια, στην Αθηνα παντως δεν υπαρχει Cube σε κανενα Πλαισιο, τουλαχιστον μεχρι αυριο, ετσι πληροφοριακα. Και η Vivodi το διαθετει μονο στο Πλαισιο. Εκτος και αν το παραγγειλεις με αντικαταβολη απο την ιδια την Vivodi, δηλαδη φεξε μου και γλυστρησα...
JiKL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εγω το πηρα χθεσ απο το πλαισιο στο ψυχικο πολυυυ χαλαρα.. Ειπα να την κανω την θυσια ξυπνησα σχετικα πρωι κατα τις 10 ημουν εκει και ειχε ΠΟΛΛΑ ακομα...αν θελετε καντε το ιδιο και εσεις...αλλιως ονλινε απο το σαιτ του πλαισιου
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Thanks παιδια, στην Αθηνα παντως δεν υπαρχει Cube σε κανενα Πλαισιο, τουλαχιστον μεχρι αυριο, ετσι πληροφοριακα. Και η Vivodi το διαθετει μονο στο Πλαισιο. Εκτος και αν το παραγγειλεις με αντικαταβολη απο την ιδια την Vivodi, δηλαδη φεξε μου και γλυστρησα... kalitera na pas esi o idios apo tin vivodi.stin athina itan konta sto mouseio.den xero an einai akoma ekei alla ida kai kapou sto xalandri ena ktirio tis ektos an thimame lathos gia to xalandri.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.