poromenos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 paidia mia erotisoula! iparxei megali diafora taxititas(toulaxiston aisthiti)anamesa stis aples kartes kai stis high speed??
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 όχι φίλε μου καμία διαφορά δεν θα δείς από το PSP.Αν βάλεις τις καρτούλες όμως στον υπολογιστή σου θα δείς πολύ μεγάλη διαφορά... Τη μόνη διαφορά που θα δείς στο PSP είναι αν πάρεις 1GB Sony και 1GB Sandisk.Η μέρα με τη νύχτα φίλε μου.Πχ για να κάνεις save στη Sony αν πάρει 30 δευτερόλεπτα στη Sandisk θα πάρει 10!!!!Στο λέω εκ πείρας γιατί έχω και τις 2 κάρτες και είδα μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι Prince Of Persia
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Καλησπέρα σε όλους' date='θα κάνω ένα ταξιδάκι στην Ασία (όχι japan) και σκέφτομαι αν το βρω φθηνό να το αγοράσω. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος, πρέπει να έχω υπόψη μου κάτι, κάποια version, filmware ή serial number που πρέπει να προσέξω ή να αποφύγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων[/quote'] να ζητήσεις PSP με firmware 1.50 ή 1.51 ή 1.52 ή 2.00(προσοχή μην πάρεις κανένα με 2.01).
poromenos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 malista!efxaristw!episis poso einai to katharo megethos tis kartas?? exw mia 1gb kai mou fenete mikri kai thelw na tin allaksw me mia 2gb giafto rotaw.i diafora padws stin timi einai megali!episis i sandisk pou exw kanei girw sta 3-5 lepta na fortwsei ena game.me tin sony tin apli poso tha kanei?me tin highspeed?ti mou protineis?? na allaksw karta??
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 episis otan les sto pc me tin sandisk kanei girw sta 3-5 lepta na fortwsei ena game.me tin sony tin apli poso tha kanei?me tin highspeed?ti mou protineis na allaksw karta?? Δεν είπα τίποτα για 3-5λεπτά και δεν είπα όταν τα φορτώνεις από το pc. Φίλε μου διάβασε ξανά αυτά που σου έγραψα,νομίζω ότι ήμουν κατατοπιστικότατος.Εκτός κι αν δεν απευθύνθηκες σε εμένα
RoadHog Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 malista!efxaristw!episis poso einai to katharo megethos tis kartas?? exw mia 1gb kai mou fenete mikri kai thelw na tin allaksw me mia 2gb giafto rotaw.i diafora padws stin timi einai megali!episis otan les sto pc me tin sandisk kanei girw sta 3-5 lepta na fortwsei ena game.me tin sony tin apli poso tha kanei?me tin highspeed?ti mou protineis na allaksw karta?? Η sandisk 2gb gaming έχει 1950mb ωφέλιμο χώρο.
poromenos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δεν είπα τίποτα για 3-5λεπτά και δεν είπα όταν τα φορτώνεις από το pc.Φίλε μου διάβασε ξανά αυτά που σου έγραψα' date='νομίζω ότι ήμουν κατατοπιστικότατος.Εκτός κι αν δεν απευθύνθηκες σε εμένα [/quote'] ekana edit giati afta pou elega den ta katalavena oute o idios:mrgreen: afta pathenei kaneis otan kanei 3 posts tautoxrona! :twisted:
actorius Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Γεια χαρά! Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογούλα στο psp που να ανοίγει pdf, txt και γενικά να συμπεριφέρεται σαν ebook reader? thanks!
gherudos Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Γεια χαρά,υπάρχει μια στα downloads μας στο PSPGR που κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.Θα την ανέβαζα εδώ αλλά δεν γίνεται..
actorius Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 δεν θυμάμαι No comments φίλε...... Με λίγο google παντως βρήκα το Bookr v0.7 που διαβάζει pdf, txt και html. Δεν το δοκίμασα ακόμα για να πω εντυπώσεις για κάποιον που τυχόν ενδιαφέρεται, αλλά δείχνει να είναι καλή εφαρμογούλα.
RoadHog Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Ένα καλό τεστ με ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής από διάφορες memory stick duo: http://www.utsc.utoronto.ca/~02yuenyu/MSTest.pdf
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Nozimo duskola tha vreis kati Ellada.Gia koita kana ebay allios japan ki an...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.