RoadHog Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Εγώ έχω SanDisk και ένας φίλος μου Sony. Κατά τη διάρκεια εγγραφής (π.χ. πέρασμα του ISO στη μνήμη, ή auto-save κάποιου παιχνιδιού), η διαφορά στην ταχύτητα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Όσον αφορά την ανάγνωση (game loading) δεν θυμάμαι με σιγουριά να σου πω. Πάντως μου κάνει τεράστια εντύπωση η τιμή της Sony.. δεν δίνεις κανα link; http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?cPath=24_22&products_id=162 Μετά απο αυτό που ανέφετε ο Daredevil είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις sony. Απο τον οδηγό που έδωσε είδα οτι για να καταλάβεις αν έχεις πάρει μαϊμού ή original memory stick πρέπει αναγκαστικά να ανοίξεις τη συσκευασία. Μήπως γνωρίζει κανείς σας ποια απο τις 2 memory stick (Sony απλή 2g, Sandisk Gaming 2g) έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα; (μιλάμε για διαφορές μερικών mb)
scorer Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 paidia exo to fifa street 2 se iso me poion loader na to trexo??dokimasa me umd loader me fastloader..kai me device hook alla kanena apo auta den mou to etrekse me poion tha trexei??
Daredevil Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μετά απο αυτό που ανέφετε ο Daredevil είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις sony. Απο τον οδηγό που έδωσε είδα οτι για να καταλάβεις αν έχεις πάρει μαϊμού ή original memory stick πρέπει αναγκαστικά να ανοίξεις τη συσκευασία. h maimou basika den exei apo thn pisw meria xaragmena ta grammata me lkaser alla aplws typomena sto sygkekrimeno paradeigma alla me ta kinezika pleon pote na mhn eisia sigouros
scorer Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 re paidia ego pou skopeuo na agoraso apo ebay 2gb pro duo me 50 euro pos tha to ksero poia i diafora tis moufa ms??
Predatorkill Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Εχω ενα φιλο που πουλαει πολυ φτηνα memory sticks παντος τυπου,γνησια φυσικα.Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα pm. Scorer απο αυτον που θα τα αγορασεις,κοιτα το feedback του,αν ειναι πολυ υψηλο,τοτε τον εμπιστευεσαι,παιζει ομως να μην ξερουν αυτοι που αγοραζουν απο αυτον οτι τα sticks ειναι μουφα!
RoadHog Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 h maimou basika den exei apo thn pisw meria xaragmena ta grammata me lkaser alla aplws typomena sto sygkekrimeno paradeigma alla me ta kinezika pleon pote na mhn eisia sigouros Σήμερα πήρα για ένα φίλο μου μια 512 απο το Πλαίσιο. Ήταν memory Stick με usb δώρο. Από την πίσω μεριά τα γράμματα δεν ήταν με laser αλλά ήταν τυπωμένα, όπως και στην 32 που έχει το value pack του PSP. Αυτό που λες ισχύει μόνο για την 2gb; Επίσης κανείς δεν μου έχει απαντήσει ακόμη. Αξίζει τελικά να πάρω την gaming της sandisk ή την απλή της sony (απόδοση/τιμή) και ποια απο τις 2 έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα;
Daredevil Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Σήμερα πήρα για ένα φίλο μου μια 512 απο το Πλαίσιο. Ήταν memory Stick με usb δώρο. Από την πίσω μεριά τα γράμματα δεν ήταν με laser αλλά ήταν τυπωμένα, όπως και στην 32 που έχει το value pack του PSP.Αυτό που λες ισχύει μόνο για την 2gb; basika ayto to ar8ro leei gia thn 512 twra ti na sou pw... na kai to ar8ro apo to max console http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=6620
sniperas Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 re paidia katevasa apo tin selida tin ellinikh tou psp to loader gia version 2.6 alla den katalava pos na to valo sto psp
Daredevil Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 PSP Multi Firmware Mod 0okm has used an external 32MB Samsung NAND chip to boot firmware, this mod perhaps in the future will allow you to boot up the PSP via external sources - but for now, it's a case of don't try this at home! 1st PSP w/ FW 1.00 2nd PSP w/ FW 1.00 update to 1.500 3rd PSP w/ FW 2.50 Multi Firmware Mod 50% success �@�@�@�@external FW 2.50, 2.60 4th PSP w/ FW 1.51 Multi Firmware Mod 100% success �@�@�@�@external FW 1.50, 2.50, 2.60 5th PSP w/ FW 2.50 Multi Firmware Mod 50% success �@�@�@�@external FW 2.50, 2.60 6th PSP w/ FW 2.01 Multi Firmware Mod 100% success �@�@�@�@external FW 1.50, 2.50, 2.60 News Source: ps2dev.org
sotoman Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ρε παιδια ενας βετερανος στο psp να του τα πρήξω λίγο με κατι απορίες μ μεσω πμ?
Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ρε παιδια ενας βετερανος στο psp να του τα πρήξω λίγο με κατι απορίες μ μεσω πμ? Rikse mia matia edo http://www.pspgr.uni.cc
Karmakoma Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Καλησπέρα σε όλους, θα κάνω ένα ταξιδάκι στην Ασία (όχι japan) και σκέφτομαι αν το βρω φθηνό να το αγοράσω. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος, πρέπει να έχω υπόψη μου κάτι, κάποια version, filmware ή serial number που πρέπει να προσέξω ή να αποφύγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
sniperas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 paidia exo v2.6 ti na kano gia na paizo antigrafes paixnidia??
RoadHog Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 paidia exo v2.6 ti na kano gia na paizo antigrafes paixnidia?? Μέχρι στιμής δεν έχει βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να παίζεις backup των παιχνιδιών σου σε PSP με έκδοση μεγαλύτερης της 2.00. Μπορείς να ασχοληθείς με Homebrew αλλά πρέπει να έχεις το GTA:LCS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.