Προς το περιεχόμενο

The Official PSP Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mia erwtisi...

Exw 2.01 kai ton eloader097

To 2.01 exei megalhterh symvatotita sta configs tu loader i den tha xasw tpt ama anavathmisw se 2.60?

Gia homebrew anaferome (sta ligosta pu trexun telws pantwn)

• Απαντ. 298
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή έχουν πέσει αρκετά οι τιμές στις memory stick αποφάσισα να πάρω μια 2gb.

Την απλή sony την έχω βρεί 99 ευρώ ενώ την sandisk gaming 125. Η επιπλέον ταχύτητα της 2ης φαίνεται μόνο κατά την μεταφορά αρχείων απο τον υπολογιστή στο psp ή μειώνεται και ο χρόνος που χρειάζεται να φορτώσει ένα παιχνίδι απο το Psp;

Τελικά αξίζει να δώσω τα επιπλέον 26 ευρώ για την sandisk;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Την απλή sony την έχω βρεί 99 ευρώ ενώ την sandisk gaming 125. Η επιπλέον ταχύτητα της 2ης φαίνεται μόνο κατά την μεταφορά αρχείων απο τον υπολογιστή στο psp ή μειώνεται και ο χρόνος που χρειάζεται να φορτώσει ένα παιχνίδι απο το Psp;

Ευχαριστώ

Emana mou ipan oti den exei diafora stin ora pou fortonoun ta iso alla mono otan pernas kai vlepeis eikones apo tin psufiaki mixani sou opote einai kathara diko sou thema ti tha epilekseis

Δημοσ.

λοιπόν αυτές τις μέρες κέρδισα ένα psp .Κάθισα και <<ξεφύλλισα>> το ίντερνετ και από ότι παρατήρησα είμαι από τους άτυχους της 2.01 έκδοσης Έχω όμως την εξής απορία .Τι να το κάνω τώρα το psp μου αφού δεν μπορώ να του βάλω τίποτα και επίσης δεν έχω την δυνατότητα η μάλλον δεν παίζει να χαλάσω χρήματα για ένα έξυπνο μεν xploit αλλά που σε λίγο θα βγει κάτι καινούργιο σίγουρα .Αύριο παώ εκδρομή και θέλω να το αξιοποιήσω . Μήπως υπάρχει κανά site που να λέει ποια hombrews παίζουν χωρίς βέβαι e-loader και αν γίνεται να βάλω μουσικη κλπ γιατί προσπάθησα και μου έβγαζε there are no tracks .Μήπως θέλει να φτιάξω ειδικό φάκελο ?

thanks .

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Έχω ένα PSP νωρίς νωρίς με το που βγήκε αλλά λόγω δουλειάς και σχολής το έχω επεξεργαστεί ελάχιστα με αποτέλεσμα να έχω 2 λύσεις για την αποκατάσταση της κατάστασης και της εκ νέου χρήσης του!!:P

Η πρώτη λύση είναι να το πουλήσω (αν και αυτή δεν είναι λύση για την αποκατάσταση της χρήσης του αλλά είναι μια λύση!). Είναι ένα πακέτο με 3 παιχνίδια (Virtual Tennis, Tony Hawk Underground, Burnout legends)+Πλαστική θήκη Logitech+προστασία οθόνης!! Επίσης να ενημερώσω ότι δεν είναι η Jp έκδοση αλλά την Eu!

Η δεύτερη λύση είναι να ανταλλάξω ή να πουλήσω κανα παιχνίδι μου για να πάρω τίποτα καινούργιο. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για κάποιο ας μου στείλει ένα ΠΜ για να συνενοηθούμε..:)

Thanks Guys

Δημοσ.
λοιπόν αυτές τις μέρες κέρδισα ένα psp .Κάθισα και <<ξεφύλλισα>> το ίντερνετ και από ότι παρατήρησα είμαι από τους άτυχους της 2.01 έκδοσης Έχω όμως την εξής απορία .Τι να το κάνω τώρα το psp μου αφού δεν μπορώ να του βάλω τίποτα και επίσης δεν έχω την δυνατότητα η μάλλον δεν παίζει να χαλάσω χρήματα για ένα έξυπνο μεν xploit αλλά που σε λίγο θα βγει κάτι καινούργιο σίγουρα .Αύριο παώ εκδρομή και θέλω να το αξιοποιήσω . Μήπως υπάρχει κανά site που να λέει ποια hombrews παίζουν χωρίς βέβαι e-loader και αν γίνεται να βάλω μουσικη κλπ γιατί προσπάθησα και μου έβγαζε there are no tracks .Μήπως θέλει να φτιάξω ειδικό φάκελο ?

thanks .

to enxiridio pou eixe mazi tou to psp to diavases?

eisai sigouros oti ta tracks itan mp3?

ta evales mesa sto fakelo music?

Δημοσ.

Η έκδοση του φίλε μου είναι η 2.00, αυτή που είχαν όλα σχεδών τα πρώτα Ευρωπαϊκα PSPz!

Γενικά για την πώληση του δεν νομίζω να μπορώ να το δώσω παραπάνω από 180€ αλλά η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να ανταλλάξω κάνα παιχνίδι πρώτα και αν είναι να το πουλήσω αργότερα.. ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Εγώ έχω SanDisk και ένας φίλος μου Sony. Κατά τη διάρκεια εγγραφής (π.χ. πέρασμα του ISO στη μνήμη, ή auto-save κάποιου παιχνιδιού), η διαφορά στην ταχύτητα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Όσον αφορά την ανάγνωση (game loading) δεν θυμάμαι με σιγουριά να σου πω. Πάντως μου κάνει τεράστια εντύπωση η τιμή της Sony.. δεν δίνεις κανα link;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...