ANEMOS-V Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 mipos exeis katevasei to idio ISO dyo fores? koita to megethos se MB pou eine na deis.. alios prospathise na vreis ena allo to diko mou eine 815mb
scorer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 xaxa doulepse telika me auto p m pes!!!adiasa kai ebalal mono ta aparetita kai doulepse thnx aneme!!! kollaei ligaki omos mesa sto paixnidi...stadiaka kollaei dld kollaei gia ligo kaik ksanarixzei mesa sto game...exo mia 1gb sandisk gaming...ti mporei na fteei??ebala sto umd emulator sta 33 to cpu...kai diorthothike ligo mporei na ginei kati kalitero se sas kollaei?
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 xaxa doulepse telika me auto p m pes!!!adiasa kai ebalal mono ta aparetita kai doulepse thnx aneme!!!kollaei ligaki omos mesa sto paixnidi...stadiaka kollaei dld kollaei gia ligo kaik ksanarixzei mesa sto game...exo mia 1gb sandisk gaming...ti mporei na fteei??ebala sto umd emulator sta 33 to cpu...kai diorthothike ligo mporei na ginei kati kalitero se sas kollaei? scorer..telika nomizo to provlima sou eine i mnimi sou.. elpizo na min exeis kamia fake ..poso tin pires kai apo pou? i mnimi pezei megalo rolo.. ego exo 2 sony high speed ton 2GB kai den eixa pote kanena provlima an eine na pareis kamia new mnimi prosexe apo pou tha tin pareis..
scorer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 file mou aneme dn nomizo na ne i mnimi..i mnimi einai 1gb pro duo sandisk gaming opos eipa kia pio pano///dn eixa pote paromoio problem..allkasa to cpu speed...kai paizei kala tora to gta auto itan mallon dn eixa paromoio problem pote..!
Apateonas_69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 ...παιδες,αγορασα κι εγω ενα PSP με εκδοση 2.01 την συσκευασια giga pack... Τι θα χρειαστω για να παιξω κανα παιχνιδακι απο το memory stick 1gb εκτος απο τα @υθεντικ@ παιχνιδια? thnks!
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 kalos irthes ston aperanto kosmo tou PSP ..(meta to downgrade enoite) to PSP sou xreiazete downgrade se 1.50 version me liga logia apo mena.. kai poli diavasma apo sena.. eise 2.1 pas se 2.50 kai meta yparxei downgrader se 1.50 aparetiti proipothesi na exeis kai to GTA umd diskaki. gia perisoteres plirofories sto site tis ypografis mou.
Apateonas_69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 kalos irthes ston aperanto kosmo tou PSP ..(meta to downgrade enoite) to PSP sou xreiazete downgrade se 1.50 version me liga logia apo mena.. kai poli diavasma apo sena.. eise 2.1 pas se 2.50 kai meta yparxei downgrader se 1.50 aparetiti proipothesi na exeis kai to GTA umd diskaki. gia perisoteres plirofories sto site tis ypografis mou. amenos ωραια φιλε μου,αλλα σαν πολυ χ@κεμ@ να θελει και δεν βαζω χερι σε καινουριο μηχανημα,ειδικα αν δεν με κοφτει...και οσο αναφορα για το διαβασμα,αναθεμα,πολυ μπερδεμα,πολλα τοπικ,χαθηκα.Τεσπα θα αγορασω κανα 2-3 αυθεντικα και βλεπουμε.Αν επαιζε φυσικα κανα τουτοριαλ να το εριχνα μια ματια.Ευχαριστω για την ανταποκριση.
ANEMOS-V Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 amenos ωραια φιλε μου,αλλα σαν πολυ χ@κεμ@ να θελει και δεν βαζω χερι σε καινουριο μηχανημα,ειδικα αν δεν με κοφτει...και οσο αναφορα για το διαβασμα,αναθεμα,πολυ μπερδεμα,πολλα τοπικ,χαθηκα.Τεσπα θα αγορασω κανα 2-3 αυθεντικα και βλεπουμε.Αν επαιζε φυσικα κανα τουτοριαλ να το εριχνα μια ματια.Ευχαριστω για την ανταποκριση. den eine poli mperdema vre.. pantos,den eine asximo na exeis mia sylogi apo UMD ..;-) mi ksexaseis na pareis to Grand Theft Auto: Liberty City Stories eine fovero game kai argotera tha to xriastis gia downgrade.
ffseriespower Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ενοειτε οτι αν παρεις το GTA να παρεις το παλιο αυτο που δεν εχει patchαριστει απο την rockstar και εχει το περιβοητο exploit.θα καταλαβεις οτι ειναι το παλιο αμα το κοιταξεις στα πλαγια.το δικο μου που ειναι το παλιο γραφει στα πλαγια ULES 00151 και απο οτι εχω ακουσει το καινουργιο γραφει ULES 00151#2.αυτο στο λεω με επιφυλαξει γιατι το δικο μου πανω στο umd γραφει ULES 00151# και ισως απεξω να γραφει και αυτο ULES00151 αλλα μεσα να γραφει ULES 00151#2 και για να το καταλαβεις αυτο πρεπει πρωτα να το βγαλεις απο την ζελατινα και τοτε οτι ηταν να γινει εγινε.το αγορασες.
Blader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Τί ειναι το exploit???? Μολις δίαβασα για αυτο και τσεκαρα και ειδα οτι εχω την παλια έκδοση του παιχνιδιού.
Apateonas_69 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Κοιταξτε εξελιξη,προχθες που επαιζα με το PSP σε καποια στιγμη χρειαστηκε να φυγω και να το κλεισω.Μετα απο καμια ωρα που γυρισα να συνεχισω υο παιχνιδι,το συρομενο κουμπι του power ειχε σπασει!Με αποτελεσμα να μην μπορω να ανοιξω τη συσκευη!Ξενερωσα...την επομενη μερα τπ πηγα απο εκει που το αγορασα για να τους τα χωσω,αλλα στο καπακι μου το πηρανε και μου δωσανε ενα αλλο καινουριο,απο value pack και ετσι ηρεμησα!Το θεμα ειναι οτι τωρα το καινουριο PSP φοραει την 2.00 εκδοση και οχι την 2.01 που ειχα...Αυτο ειναι καλο η κακο?
Socratis_g Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 το ίδιο θέμα είναι. και στη 2,00 και στη 2,01 μπορείς να τις κάνεις 1,50.Δυσκολία δεν υπάρχει.
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Κοιταξτε εξελιξη,προχθες που επαιζα με το PSP σε καποια στιγμη χρειαστηκε να φυγω και να το κλεισω.Μετα απο καμια ωρα που γυρισα να συνεχισω υο παιχνιδι,το συρομενο κουμπι του power ειχε σπασει!Με αποτελεσμα να μην μπορω να ανοιξω τη συσκευη!Ξενερωσα...την επομενη μερα τπ πηγα απο εκει που το αγορασα για να τους τα χωσω,αλλα στο καπακι μου το πηρανε και μου δωσανε ενα αλλο καινουριο,απο value pack και ετσι ηρεμησα!Το θεμα ειναι οτι τωρα το καινουριο PSP φοραει την 2.00 εκδοση και οχι την 2.01 που ειχα...Αυτο ειναι καλο η κακο? me to palio klasiko downgrade mporeis eukola na to kaneis 1.50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.